Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DAGENS BÄSTA MÅLTID

God Morgon!

Frukost skulle jag säga är dagens absolut godaste och viktigaste mål! Utan en rejäl frukost så fungerar inte jag och hur tidigt jag än måste gå upp så går jag alltid upp i tid så jag får äta frukost i lugn och ro!

Dagens frukost blev råg- och havregrynsgröt med skivor av mitt favorit äpple, Pink Lady, kanel och lättmjölk! För att få i mig lite protein så blev det även 2 ägg till 🙂 Nu är jag mätt och belåten och redo för denna dag!

VAD HAR NI KÄKAT TILL FRUKOST IDAG?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida!
    En fråga, brukar du skippa äggulan och endast äta det vita i ägget? Har hört att äggulan innehåller det dåliga kolestrolet (HDL). Men är det något du brukar följa eller struntar du i det med tanke på att även äggulan innehåller viktiga mineraler samt A-vitamin!?
    Tack för en superbra blogg! /Gabbi 🙂

    Gabriella 2011-06-21 11:06:16
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt