Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRÖST

Puh! Idag var det tungt men jag och min pojkvän tog oss en springtur till gymmet där vi körde ett riktigt bra pass!

Idag blev det bröst, ländrygg och mage. Har inte kunnat köra bröst innan pga. min inflammerade axel men det gick faktiskt riktigt bra idag. Jag höll på att dö i en av övningarna då vi körde bröst med fria vikter liggandes på bänk och sedan direkt ner i armhävningar, men jag vägrade ge mig! Haha mina bröst kommer göra ont imorgon!

Nu ska jag äta klart min kvarg och sedan hoppa i sängen eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon! Ska på ett spännande möte om en annan rolig grej som kommer ske inom snar framtid 🙂

Natti natti på er!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Hej Ida!! Jag är en tjej på 17 år som dansar mycket på fritiden, tycker det är en grym och sjukt rolig träningsform! Men jag skulle dock vilja utveckla min teknik, spec när det kommer till piruetter. Har du någon övning/tips när det kommer till att göra piruetter? Jag skulle vilja klara av att göra 2 eller flera på raken, just nu kan jag endast göra 1! Tacksam för svar! PS. Du är grym!

  Anna 2011-06-22 09:45:38
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Tack tjejen 🙂 Yes träna mycket styrka i bålstabilitet, hamstring(baksidalår) och fötter! Plankan är en perfekt övning! Sedan är det viktig att ha starka armar ner i ryggen (pressa ner skulderbladen) och ”spotta” ordentligt! Så himla mycket man måste tänka på och det är olika för alla men de grejerna brukar de flesta ha problem med! Sedan är det viktigt att hålla ihop magen, det är plankan perfekt övning för 😉 plieen innan snurren är också viktig, haha du ser jag kan fortsätta i alle ichat med grejer! Men träna på och snurr massor 🙂

   Ida Warg 2011-06-23 12:19:40
   Svara
 • Hej! Det är nämligen så att dansar väldigt mycket både på fritiden och på skolan och behöver en sportbh som verkligen klarar av alla hopp och snurrar m.m. utan att dom skumpar runt och stör. Jag undrar om du har något bra tips på en sportbh som klarar av det, du vet ju hur det är! Jag undrar också om det finns några övningar som man kan göra för att få dom fastare som jag kan göra hemma eller på gym! Hoppas du kan hjälpa mig! Kram

  Natalie 2011-06-22 08:27:50
  Svara
  • Svar på Natalies kommentar.

   Svarar på din kommentar i ett inlägg under veckan 🙂

   Ida Warg 2011-06-22 09:17:41
   Svara
   • Svar på Ida Wargs kommentar.

    Tack så mycket! har haft detta problem ett tag nu med att hitta rätt sportbh och vart jag kan hitta den för ett rimligt pris. Jag vill även ha lite mindre och fastare bröst och tänkte att det säkert hjälper en hel del om man gör lite övningar! 🙂

    Natalie 2011-06-22 13:11:59
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt