Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HEMMATRÄNING

Svar på kommentar…

Heey Ida ! Jag är en tjej som är 14 år som dansar på dansskolan Flex ! Jag undrar om du har några tips på hur man kan hålla sig i form under sommaren när man inte har några träningar ?

Tack på förhand :)

SVAR: Hej! Ja absolut! Man absolut hålla igång på egen hand hemma genom att tex. ge sig ut i spåret och springa 3-4 gånger i veckan, ta långpromenader, köra styrketräning hemma i form av tex. situps, armhävningar rygglyft, rumplyft mm.

Om du tävlar i disco skulle jag absolut rekommendera det Crossfitpasset jag och mina 2 vänner körde här om dagen då man rushar upp för en ca 50-100m lång, brant backe gör 5 burpees på toppen och sedan 16 utfall ner och kör det 5 varv!  SUPERBRA för konditionen och speciellt för den explosiva konditionen som man behöver i discodans!

LÄS DET INLÄGGET HÄR!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej! jag har läst att du inte äter sockerbomber och såna saker.
  men jag undrar om du äter tex naturgodis och sånt?
  vet du om det är nyttigare eller precis lika onyttigt som vanligt godis? Tack på förhand!

  Erika 2011-06-19 18:51:38
  Svara
 • Burpees! jag har skämtat på mina pass och sagt att mina eventuella framtida barn kommer få heta Burpees ett, och två! 🙂

  SV: Ja, det kommer rocka din värld! Vad känner du själv att du tror blir det roligaste?

  Hans 2011-06-19 17:16:50 http://hans.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på Hanss kommentar.

   Haha ja burpees is the shit! 🙂 Jag ser fram emot när jag sedan har en ännu bättre förståelse och kunskap om kroppens alla delar och muskler och när jag får börja träna och hjälpa människor till ett hälsosammare liv! 🙂 Längtar!

   Ida Warg 2011-06-19 20:34:28
   Svara
 • Hej Ida!
  Jag heter Jennifer och är född 94. Jag har tränat konståkning på hög nivå men slutade för 2 år sedan. Jag gymmar ungefär tre gånger i veckan och är rätt vig. Jag har velat börja dansa så länge jag kan minnas men har inte hunnit det på grund av konståkningen. Jag skulle påstå att jag har grundkoordination och kroppskontroll osv. Jag tänkte börja dansa klassisk balett och modernt men jag vill inte börja på ackis eftersom det är så dyrt och jag vet inte om jag kommer köra mer än en termin beroende på hur kul det känns osv. Vad skulle du föreslå att jag ska göra? Ska jag ta en absolut grundkurs i danserna eller ska jag gå på nästa steg och vart ska jag dansa där det är prisvärt och lättåtkomligt (gärna hyfsat nära stan) men ändå lärorikt? Hjälp mig!

  Jennifer 2011-06-19 17:07:34
  Svara
 • Låter som grym träning, men vad är burpees för nåt? 🙂

  Emma 2011-06-19 14:51:56
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt