Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

POPSTJÄRNA?

Jag har fått en hel del förfrågningar om vad som hände med tjejgruppen jag var med i för ett tag sedan? Det kan jag berätta…

Det var nämligen så att jag hoppade av ganska snabbt eftersom det inte var något för mig och det var inte vad jag ville förknippa mitt varumärke med. Alla tjejer (föruutom 1) var supergulliga och begåvade och önskar dem all lycka med musiken!

Har efter det blivit erbjuden att vara med i flera olika tjejgrupper och tackade faktiskt nej nu i veckan till ett supercoolt popprojekt, som jag skulle få göra med en av mina närmsta vänner. Det kändes lite tungt men jag vet att det har hamnat i rätt händer nu och att det kommer bli supercoolt! 😉 Håller alla tummar!

Varför tackar jag då nej? Jo för jag vet hur svår musikbranschen är! Startsträckan är enorm och man måste jobba 200% för att lyckas och jag har så mycket annat jag brinner för så även om jag vill skulle jag inte hinna satsa det som krävs! Jag kommer vilja gå på minst 2 proffsklasser om dagen och träna min dansteknik för jag har bestämt att något absolut inte får komma ivägen för det, jag vill vara på gymmet och träna flera gånger i veckan för att bli en starkare dansare, jag har nya spännande projekt som har med träning och hälsa att göra (som jag inom snar framtid kommer berätta mer om) och jag kommer börja plugga en sväng igen till hösten 🙂

Tiden räcker helt enkelt inte till för en karriär som postjärna och jag är säker på att det är det här jag vill lägga min tid på…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind