Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEJ TILL SÖTSAKER

Svar på kommentar…

Varför ska du göra det? Gå ner i vikt? Du som e så smal. Unnar du dig aldrig ngt gott? Om du äter hos ngn annan, din familj? Du berättar aldrig om dem why?

SVAR: Hej! Jag ska inte gå ner i vikt! Det behöver man absolut inte göra bara för att man äter enligt LCHF. Min familj mamma pappa och lillebror, bor i Åmål och jag träffar dem kanske 3 gånger om året.  Varför jag inte skriver om dem i bloggen är för att jag inte ser någon anledning till att dra in dem i min dans och hälsoblogg.

Om jag är hemma hos familjen eller släkten så äter jag den mat som serveras. När det är fika dricker jag kaffe och tackar nej till allt vad bakelser, bullar, godis och glass heter. Jag unnar mig saker varje dag men att unna sig kan betyda olika för olika människor! Jag äter mycket hellre en extra portion mat, en smörgås eller tex. kvarg med äpple och kanel än att sätta i mig bullar, kakor godis eller glass.Tycker helt enkelt att det är godare!

Det kan vara svårt att tacka nej till sötsaker när man är borta men det är bara att våga! Folk kommer tjata och fråga varför, men det är bara att stå på sig!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Håller med att det är lättare att hålla sig borta som sötsaker om man utesluter dem helt och hållet. Dock väldigt tråkigt =) Jag brukar satsa på ”lördagsgodis” så begränsar man det litegrann i alla fall. =)

  Anya 2011-06-17 23:15:02
  Svara
  • Svar på Anyas kommentar.

   Ja men precis det är mycket enklare om man utesluter det helt! För mig funkar inte lördagsgodis utan det måste vara antingen eller! Men skönt att det funkar för dig 🙂

   Ida Warg 2011-06-18 00:06:28
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt