Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SLUT SOM ARTIST

Ajaj vilken träningsvärk jag börjar få i min baksida- och insida ben. Måndagens och tisdagens balettlektioner och joggingturer har gett resultat och det var riktigt tungt att köra Crossfiten idag! Mindre träningsvärk kommer jag definitivt inte ha imorgon! Härligt det!

Efter crossfitpasset blev det faktiskt lite mer träning inne i gymmet. Promenad i raskt tempo på bandet i 10 min för att bli av med mjölksyra och sedan körde jag chins, rotator, mage och sida mage. Nu är jag helt slut och ska köra ett ordentligt stretchpass framför TV:n.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Åh, vad bra, det tycker jag absolut vi ska göra – jag vill lära mig meeer! 🙂 Men gud vad bra, då får du verkligen en grym utbildning också! TAck kusinvitamin, jag tror jag skulel älska att jobba som det 😀 Vi får starta gym tillammans du & jag då, som vi planerat 😉 Så lite så! Nja, jag kör det inte direkt men testade en dag (i måndags) att bara käka LCHF men annars käkar jag kanske bara någon LCHF-måltid här & där, som jag känner för lite.. Jag tror man blir rätt seg i böran , i övergångsperioden, om man är van mycket snabba kolhydrater men annars tror jag inte det är så farligt faktiskt – man kan ju äta grönsaker & bär samt. Finn crisp & sånt med lite kolhydrater 🙂 Jag funderar på att testa, typ en vecka till att börja med.. Ska du testa det också? PUSSpådig <3 <3

    vicky 2011-06-16 00:08:46 http://victoriaswellness.shapemeup.se
    Svara
  • Jag undrar..vet du någonting om simmning som träningsform? Har möjlighet att simma gratis under hela sommaren, så jag skulle vilja veta hur bra det är att simma t ex 1 kilometer eller mer, några gånger i veckan. Din blogg äger! 😀

    Ida L 2011-06-15 23:29:08
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt