Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KLUMPEDUNSEN IDA

Idag har jag tagit min första Balettlektion som proffsdansare! Haha herregud, jag kan säga att det inte såg så proffsigt ut, men rolig var det i alla fall!

Det var min första balettlärare som jag hade på min halvtidsutbildning på Daglinjen som höll i klassen! Super roligt att träffa henne igen och få skäll 😀 haha hon är världens bästa balettlärare och det går inte att fuska någonstans! Precis vad jag behöver! 🙂 Träningsvärk imorgon då!

Så här såg jag ut idag på klassen….

Haha eller i alla fall kände jag mig så 😀 På det imorgon igen bara!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hihi, åh ja precis – gud vad bra om du kunde göra det, för jag vill ju självklart bli bra så fort som möjligt 🙂 🙂 ÅH synd att det blir efter att vi har stugan, men kul att du överhuvudtaget kan komma hem lite i sommar 😀 PUSSS bästa kusinen <3

  kusinvitamin 2011-06-13 20:15:16 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på kusinvitamins kommentar.

   Ja det svider lite att jag inte kan komma till stugan 🙁 har massa dansläger då och sedan ska jag hjälpa Alex att flytta! Men bättre sent än aldrig eller hur 😉 ska förresten utbilda mig till Pt i höst 🙂 har du läst anatomin? Puss pusss på dig kusinen <3

   Ida Warg 2011-06-14 10:33:15
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt