Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VAD JOBBAR JAG MED?

Många av er undrar vart och vad jag jobbar med?! Jag driver mitt eget företag som frilansande dansare och danslärare/coach och jobbar även extra på World Class Vasastan där jag trivs super bra! Stockholms bästa gym om jag får lägga in  min åsikt 😉

I fredags anordnade vi en såkallad ”Ladies Night” där vi serverade champange, jordgubbar och frukt doppade i choklad, sminkrådgivning och Goodiebags! Sedan kunde man även också delta på dansklass med Benke från Bounce och den populära klassen Strip Aerobics. Super trevligt hade vi alla som jobbade och deltog 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Foodjunkie
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Home
  Andrea Brodin
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Ida Warg
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt