Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

CELLULITER

Sitter och läser runt lite på internet och i och med att det är badsäsong på G så hittar jag flera artiklar om hur man blir av med Celluliter.

Hmm, personligen tror jag inte att man kan massera eller träna bort dem helt eftersom det beror mycket på genetik! De flesta tjejer har celluliter, mer eller mindre! Jag tror där emot att celluliterna kan minska ju mindre underhudsfett man har!

Vad tror ni? Kan man bli av med Celluliter? Någon som testat någon metod?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Förstår deet, kusinvitamin, det var en underbart fin dag men vi får hoppas på fler såna i sommar & hoppas att vi ses snart (vet du än om du har tid att komma till stugan nått?) Ja, äntligen har jag sommarlov 😀 Men jag ska jobba en del i sommar, så det blir väl inte så himla mycket lov kvar.. ;O PUSS, saknar dig också kusiiinvitamin!!
  <3

  vicky kusin 2011-06-10 13:49:34 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Många använder ju borste och torrborstar och svär på den metoden. Men jag tror att träning är det enda sättet 🙂

  Paula 2011-06-10 13:03:31 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
 • Jag skymtade lite celluliter på mig förut, men när jag började träna mycket har jag fått känslan av att jag har mycket mindre nu. Hela kroppen käns fastare och huden lenare. I praktiken löser träning allt!

  Ida L 2011-06-10 12:16:44
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt