Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FRUKOST TIPS

SVAR PÅ KOMMENTAR…

Hej Ida!! Gillar din blogg mycket! Speciellt dina matråd.. Jag har ett problem ang. frukost.. Har du tips på vad man kan äta som är nyttigt och håller en mätt länge? Jag tränar relativt regelbundet, men oftast 4 ggr i veckan.. Har ätit gröt och ägg länge men det pratas på vissa håll att gröt är väldigt onyttigt pga av kolhydraterna. Men är inte det bra kolhydrater? Eller är det bäst att skippa kolhydraterna helt till frukost? Jag tycker att det är riktigt svårt att veta vad man ska äta om det ska vara en riktigt bra frukost. Har du några råd?! Kram Lisa

SVAR: Hej Lisa! Tack för din kommentar 🙂 Det beror lite på vad du är ute efter? Vill du tappa kilon? Vill du bygga muskler? Vill du bibehålla din vikt? Vill du orka mer?

I alla fall tycker jag att havregrynsgröt tillsammans med kokta ägg är en alldeles utmärkt frukost, speciellt för personer som tränar. Själv brukar jag göra gröt på 1 dl havregryn och 1 dl rågflingor till frukost och äta det med skivat äpple och kanel + 2 äggvitor till och jag håller mig mätt länge på det. Havregrynsgröt är ”nyttigt” och det är bra (långsamma) kolhydrater!

Att skippa kolhydraterna helt är ingen bra ide om du inte är inne i någon slags diet eller kör på LCHF kost. Går man på LCHF och inte vill äta kolhydrater till frukost skulle jag göra en god omelett med skivade tomater, rödlök och fetaost i 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Sandra Beijer
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind
Mode
Fanny Ekstrand