Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PÅVERKAR STRESS DIN ÄMNESOMSÄTTNING?

Sitter och äter havregrynsgröt och ägg till frukost och surfar runt. Läste detta intressanta inlägg som handlar om att stress försämrar din ämnesomsättning! Vissa tror inte på detta eftersom de går ner i stressiga perioder istället! Men antagligen är det för att de är så stressade så man inte hinner äta eller bli hungrig!

Vad tror ni? Hur påverker stress er?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej 🙂 Tack för ett intressant inlägg!

  Jag tror absolut att stress påvekar ämnesomsättningen och det behöver ju inte bara ha att göra med att man inte hinner äta eller inte är hungrig som man i dessa fall tappar kilon. Att vara stressad innebär ju en enorm påfrestning för kroppen både fysiskt men framförallt psykiskt. Och att tänka mycket, grubbla och fundera drar så enormt mycket energi att det i sig behöver lite extra energiintag. Tänkt bara på de som pluggar hela dagarna, hjärnan behöver ju massor av kolhydrater för att kunna fungera och bilda seratonin. Så, ja jag tror absolut att detta spelar stor roll, sen är ju alla personer olika – som tur är! 🙂

  Sofia 2011-06-07 23:09:02
  Svara
 • Hej Ida!! Gillar din blogg mycket! Speciellt dina matråd.. Jag har ett problem ang. frukost.. Har du tips på vad man kan äta som är nyttigt och håller en mätt länge? Jag tränar relativt regelbundet, men oftast 4 ggr i veckan.. Har ätit gröt och ägg länge men det pratas på vissa håll att gröt är väldigt onyttigt pga av kolhydraterna. Men är inte det bra kolhydrater? Eller är det bäst att skippa kolhydraterna helt till frukost? Jag tycker att det är riktigt svårt att veta vad man ska äta om det ska vara en riktigt bra frukost. Har du några råd?! Kram Lisa

  Lisa 2011-06-07 15:25:20
  Svara
 • Japp sånt påverkar alltid, det är en av orsakerna till min viktnedgång att sluta stressa, har en ledig dag i dag 🙂 whoohoo…

  kram

  Linnea 2011-06-07 11:09:03
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt