Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRANDEDTIMES IKVÄLL

Efter att ha repat klart med BRANDED körde jag ett pass på gymmet! Blev lite triceps, rotator, rumpa, ländrygg, mage och massa stretch! Känns verkligen mycket bättre efter att ha fått stretchat ut musklerna lite!

Nu ska jag äta kvarg, äpple, kanel och musli till mellis och sedan ska jag börja fixa mig inför kvällens gig och bege mig iväg och käka 3 rätters med Chris och Nat på stället vi ska uppträda 🙂 Ser jag fram emot! Ikväll blir det BRANDEDtimes 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Chrystelle Eriksberger
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Sandra Beijer
Home
34 kvadrat
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind