Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BIKRAMYOGA, PICNIC, FÖDELSEDAGSMIDDAG = LÅNG UPPDATERING

God Morgon mina vänner!

Tog en bloggpaus igår och kommer säkert blogga lite dåligt den kommande veckan eftersom jag kommer befinna mig på dansenshus och repa och ljusrepa mellan 9.00 – 22.00 nästan varje dag! Nu är det varkligen bara 1 riktig vecka kvar i skolan och sedan är det 2 ”lekdagar” innan det är dags för diplomeringen. Efter det kommer jag blogga på som vanligt om inte ännu mer! Då går jag inte i skolan längre heller och det kommer bli lite roligare inlägg 🙂 Wihoo.

För att hålla er uppdaterade lite kan jag berätta att klassen var i Örenbro i fredags och hade föreställning. Stress kan nog sammanfatta den föreställningen bra! Fick sätta allt ljus på 1 timme (brukar ta 5 timmar) och sedan fick vi direkt efter sista numret ta våra saker och springa till tåget för att hinna med det tillbaka till Stockholm. Kan säga att det inte var den bästa föreställningen jag gjort!

Igår var jag och mitt hjärta på bikramyoga i 1,5 på morgonen. Det var det jobbigaste jag gjort! Var extra varmt igår tror jag eller så var det bara jag som var sjukt trött i kroppen men jag höll på att svimma! Klarade mig i alla fall igenom hela passet och efteråt kändes det underbart! Efter bikramyogan köpte vi thaimat på WookHouse och satte oss ute i solen och käkade! Sedan drog jag hem och somnade som en stock i drygt 1 timme!

När jag vaknade åkte vi iväg på en liten födelsedagsfest/middag. Var supermysigt och mycket god grillad mat 🙂

Så nu blev det en lång uppdatering här! Dags för frukost och sedan möte… Hej så länge!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Jag vill också pröva på Bikramyoga! Det finns tyvärr inte här :/

  Paula 2011-05-22 10:17:10 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Ja bikramyoga är underbart skönt, i alla fall efteråt 😀 Synd att det inte finns! Är ju ganska nytt i Sverige så det kanske sprider sig så småningom 🙂

   Ida Warg 2011-05-24 13:26:35
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind