Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

VARFÖR PROTEINPULVER?

Vad har du egentligen för anledning till att konsumera protein shakes? Får du inte i dig tillräcklig mängd genom den vanliga kosten? Om inte – varför satsar du inte bara på att få i dig mer protein den naturliga vägen? Vad är skillnaden, nackdelarna och fördelarna?

Ifrågasätter inte på något sätt, är bara nyfiken då jag själv dansar mycket och aldrig riktigt har förstått.

Tacksam för svar!

SVAR: Hej och tack för din kommentar! Det där undrar min mamma också 😀 haha! Självklart skulle jag kunna få i mig proteinet genom vanlig kost men eftersom jag tränar så mycket behöver jag få i mig mycket protein och det är inte alltid lätt att ta med sig överallt!

Sedan har vi väldigt korta raster på skolan och då känner jag att det är enklare att få i sig en proteinshake på 5 min än tex. en halv kyckling! Lite jobbigt att dansa direkt efter att ha käkat en köttbit, Tar lite längre tid att smälta den! Sedan är ju en proteinshake hur lätt som helst att bara ta med sig överallt 🙂

Perioder då jag inte tränar flera timmar om dagen dricker jag högst en shake om dagen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida,

  Vart handlar du dina proteinshakes och varför? Letar efter någon form av proteinshake/proteinpulver som fungerar bra, är billig och helst smakar bra!

  Kram

  Greta 2011-05-19 19:07:12
  Svara
 • Hej fina du!

  Detta hör inte direkt ihop med inlägget, men jag hoppas på svar ändå. Min fråga är, kan man göra situps varje dag eller kommer det till sist göra så att det inte blir någon effekt ?

  P.s Tack för att du inspirerar! Utan dig hade jag aldrig kunnat sluta med godis och andra onyttigheter. Jag har nu inte ätit det över huvudtaget på över 2 månader och det är ett stort steg för mig. Så tack igen! / BAMSEkramar från Amanda

  Amanda 2011-05-18 22:23:46 http://www.glossy.devote.se
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Marie Serneholt
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind