Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BRA MEN TUNG DAG

Idag har varit en bra men tung dag! Kändes väldigt konstigt att vara tillbaka i skolan och ha vanliga teknikklasser! Fokuset ligger någon helt annan stans just nu, FÖRESTÄLLNING! Lyckades ta mig igenom klasserna i alla fall men mina höftböjare är något överansträngda efter alla djupa plieer jag gör i föreställningen!

Efter skolan idag gick jag till Stockholms mysigaste café med min kyckling Sibel! Vi hade jätte mysigt och käkade deras goda kycklingsallad med avocado, feta och melon! Till salladen får man deras hembakta mörka bröd som kan vara det godaste jag smakat! Mums!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Nämen AC! haha, världen är liten, min före-detta kurskamrat 😉

  Ja, tänkte att jag kände igen den salladen, den är så sjukt god! Speciellt kycklingen!

  Ida L 2011-05-18 15:27:30
  Svara
 • Haha, men vad kul! 😀 Jag extrajobbar ju på det caféet! Café Birgers no 76, right? (kände igen salladen nämligen, hehe. Kul att ni gillar den iaf! 🙂 kram!

  ac 2011-05-18 12:58:31
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind