Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UPPÄTNING

God morgon!

Denna veckan ska jag ägna mig åt att äta upp mig! Alla dessa rep och turnén har gjort mig till en ”stark spinkis” 🙁 Jag har ätit mer och onyttigare än aldrig förr men det funkar tydligen inte! Behöver mina regelbundna matrutiner tillbaka för att orka dessa 2 veckor med träning, rep och föreställningar som är kvar i skolan!

Har precis hävt i mig en dunderfrukost på 1 macka, 2 portioner havregrynsgröt med äpple och kanel och 3 ägg. Ska kolla med PT-Jocke om jag kan få komma och mäta min fettprocent så jag har koll på att den inte blir för låg! Varken bra eller snyggt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag tränar ganksa hård styrketräning 5 dagar i veckan och ligger på ett kaloriöverskott för att lägga på mig lite muskler och gå upp i vikt! Jag har tyvärr dragit på mig en jobbig förkylning och undrar hur mycket och vad jag ska äta under dessa dagar jag bara ligger i sängen och längtar till gymmet!? Vill inte ligga på ett för stort överskott när jag inte tränar… äter just +300 kcal/dag vilket är ca 2500 kcal, mitt dagsbehov ligger enligt harris benedict på 2200 kcal i den mängd jag tränar.

  Du inspirerar mig mycket och hoppas du kan svara på mina frågor 😀 kramis!

  matilda 2011-05-16 20:41:47
  Svara
  • Svar på matildas kommentar.

   Tack så mycket för din kommentar! Fy vad jobbig att vara sjuk! Hade jag varit du hade jag ätit som vanligt! När man är sjuk behöver kroppen återhämta sig och det går åt extra energi till att göra kroppen frisk så ät på du och krya på dig 🙂 kram

   Ida Warg 2011-05-17 20:16:44
   Svara
 • Angående jägarvilan då, rekordet har en kvinna som heter Thienna Ho. Hon satt i 11 timmar! och 51 minuter! Typ ett halvt dygn! Ingen annan i hela världen har suttit så länge.

  Snoopy 2011-05-16 16:47:34
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
Andrea Brodin
Mode
Pamela Bellafesta
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt