Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SISTA DAGEN

God Morgon!

Idag gör min kropp så himla ont! Föreställningen igår var tung och hela klassen bröt typ samman efter! För mig gick i alla fall föreställningen bra även om jag fick slita som ett djur för att ta mig igenom den! Dock vet jag inte hur jag ska klara föreställningen ikväll?!

Hela kroppen är blå, min axel är inflammerad, mina ben får mjölksyra av att bara gå, min höft värker efter att ha slagit i den i golvet igår…mm.

Ja ni förstår! Det kunde varit bättre, men jag ska inte klaga mer för det kunde ju även varit sämre! Idag är sista föreställningen innan jag får åka hem till Stockholm, en riktig säng, regelbundna mattider, gymmet och mitt hjärta som jag knappt hunnit träffa på 1,5 vecka! LÄNGTAR!

Här är en bild från min klasskompis Michaels koreografi som jag är med i…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Josefin Dahlberg
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Vanja Wikström
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Sandra Beijer
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Josefines Yoga
Man
Niklas Berglind
Mode
Chrystelle Eriksberger