Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

LIFE ON TOUR

Amen hej och ursäkta den otroligt dåliga bloggningen! Det här med att vara bloggare och vara på dansturné hör inte riktigt ihop har jag kommit på!Står jag inte på scenen och dansar eller har ljusrep så släpar jag på packning, jagar efter något att äta eller sitter på ett tåg utan mottagning!

Nu har vi i alla fall besökt Falun och Umeå och har haft 4  föreställningar! Själva dansandet har gått jätte bra men resandet, sovandet och bärnadet har varit hemskt!

Inatt åkte vi nattåg från Umeå till Stockholm i 13 timmar. Först var det 1 timme och 15 minuter försenat så vi kom iväg vid 01.30. Sedan var sovhytterna så himla små! Ingen höjdare för mig som har både klaustrofobi och bacillskräck och ska sova längst underst i en 3 våningssäng som säkert miljontals läskiga människor sovit i innan och som är 60 cm bred och det är typ 40 cm högt till nästa bädd! Aaaahhh behöver jag säga att min natt kan ha varit en av de värsta nätterna i mitt liv! :S

Nu sitter vi i alla fall i 1:a klass på ett tåg mot Göteborg! Jag har fått mig en Ceasarsallad och gratis kaffe så nu mår jag bra igen 😀

Imorgon och på söndag är det dags för föreställningar på Blettakademien i Göteborg! Kom gärna och kolla om ni är i krokarna 🙂

Här kommer en bildbomb med glamourösa bilder från turnén… 😀 N´joy!


Sovdags…


Hotellfrukost i Umeå.


Jag och Tasha försöker sova på bussen på väg till Umeå 😀


Ett mycket fräscht gäng på Espressohouse 😀 Haha hur gammal ser jag ut att vara? 12?


Ljusrep i Umeå.


SJ:s Ceasarsallad. Godaste jag käkat hittills på turnen! KATASTROF!


TRÖTTASTE Wargen i stan!!!


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Trevliga bilder! Ser roligt ut! Jobbigt att sova i sovvagn! Förstår dig verkligen!

    Anna 2011-05-14 12:08:52
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind