Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

UT BRAND(ED)

T R Ö T T är bara förnamnet just nu! Är på scenen på Faluns gymnasium och sätter ljus på våran försetällningar tills imorgon. Efter denna helgen är jag totalt UT BRAND(ED)! Haha jag Nat och Chris (BRANDED) skämtade om det eftersom våra liv går i 120 hela tiden och vi har aldrig tid för en liten andningspaus!

Men i alla fall så känner jag att jag helst av allt skulle vilja blåsa upp min luftmadrass här och nu och gå och sova. Men men några timmars ljusrep kvar innan vi ska ta bussen till dansskolan där vi ska sova! Nu ska jag ta en mellanmålskeso med torkad frukt och nötter och stoppa i munnen och sluta klaga! De som klagar dör först i krig, så det så!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Hej Ida.

    Jag förstår om den här frågon verkar lite konstig men jag undrar om du skulle kunna/vilja skriva ut ungefär hur mycket pengar du behöver lägga på mat varje månad? Saken är den att jag skulle vilja hålla ungefär samma kost som du men i mindre mängder då jag har slutat träna så intensivt som förr. Men är det inte väldigt dyrt? Så…hur mycket behöver du lägga varje månad ungefär och vad tror du att en normalaktiv person skulle behöva betala?

    Tack för en jättebra blogg. 🙂

    Jessica 2011-05-09 21:30:08
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind