Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELT SJUKT

Ett kylskåp senare ska jag gå och lägga mig för att vakna upp och gå till skolan för att gå min sista fredag någonsin på Balettakademiens dansarutbildning. Imorgon är det genrep av våran avslutningsturné. Helt sjukt! 3 år har snart gått! Kan inte annat att säga än att det gick fort! Nu är det 1 veckas turne, sedan 3 skoldagar, sedan iväg på en miniturne, sedan 4 dagars rep innan det är dags för avslutningsföreställningarna på turnen. Har alltså ca 7 dagar kvar i skolan! Det mina vänner känns HEEELT sjukt!

På tal om det så har några av er önskat att jag ska skriva lite mer personligt än bara träning. Vad tycker ni? Jag vet inte vad jag tycker! Ska sova på saken…

Sweet dreams ♥

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Din skrivning om träning är hur inspirerande som helst, men lite personligt vill man ju läsa 😀 Behöver ju dock inte dela med hela ditt privatliv om du inte vill haha.

  Vic 2011-05-07 00:14:19
  Svara
 • Jag skulle jättegärna vilja att du berättade om vad de starka/svaga sidorna är med balettakademins utbildning, vad har du har mest nytta av? vad skulle du velat ha mer av? vad skulle du velat ta bort? Hur har du mått under utbildningen? -både psykiskt och fysiskt

  tack för en bra blogg!

  Lovisa 2011-05-06 16:19:00
  Svara
 • Jag tycker det låter som en perfekt idé! Mer Ida!

  Lizette 2011-05-06 08:36:29
  Svara
 • det är inte långt kvar alls! har du planer på vad du ska syssla med sen? jag är så fokuserad på att bli tillräckligt bra att söka dansutbildning men vet inte vad jag skulle göra efter!

  Ida L 2011-05-05 23:33:50
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Ja jag har lite planer men får se vart jag hamnar. 🙂 Hihi nej man vet aldrig vart man hamnar, inget som är säkert när man är dansare! Jag gick Balettakademein för att jag ville utveckla min dans och teknik och bli en så bra och bred dansare som möjligt! Nu efter får jag se hur det blir! Kommer satsa endel på min teknikträning nu när jag slutar och allt jag tränat i skolan sjunkit in 🙂 Väljer man att satsa på dansen så får man vara beredd på att det är en tuff branch sedan när man ska ut och jobba! Men det är inget man ska oroa sig för innan man söker! Vill du dansa så gör det nu och satsa! När du blir äldre är det för sent! 🙂

   Ida Warg 2011-05-06 08:22:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind