Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ALKOHOL OCH TRÄNING

Svar på kommentar…

ida en fråga kan du inte berätta lite om hur din pojkvän äter o så? äter han också lika strängt som du dvs utesluter socker mm? även om han festar? Har du förlorat vänner för att du inte dricker o äter så strängt? Jag dricker heller inte så ofta o nu uteslutit godis, läsk o allt sånt där o märker att folk i min omgivning reagerar o mot det sämre.

SVAR: Min pojkvän äter ungefär som mig fast med mindre kolhydrater och mer protein. Just nu så utesluter han nästan kolhydrater helt då det är defftider 🙂 Så ja han utesluter även socker! Jag skulle nog kalla min pojkvän för nykterist. Han dricker inte alkohol mer än kanske 1 gång om året!

♥   ♥   ♥

Ja jag har förlorat endel ”vänner” pga. att jag inte dricker alkohol så ofta längre, men det gör mig inget eftersom de inte var några riktiga vänner! Tråkigt att det ska vara så men det är antagligen deras dåliga samvete som spelar in! Det är inte bra för kroppen och hälsan att dricka alkohol varje vecka och det vet alla innerst inne och blir extra påminda om det när det är någon som inte dricker som är med! Så stå på dig! De vänner som är något att ha kommer stanna kvar! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind