Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROTEINTILLSKOTT

Sitter hemma hos min pojkvän framför Vakna med The Voice och dricker min morgonproteinshake! Tänkte därför svara på en kommentar om detta ämne eftersom det är många som frågat samma…

Ida!! Kan inte du tipsa om något bra proteinpulver för mig och var det går att köpa? Vet inte vad som är bra och vad som bara är en massa tillsatser. Dansar och gymmar nästan lika mycket som du, ta minus någon dansklass om dagen ungefär. Sen dansar jag ju mer än jag gymmar men det blir ändå en del gym och då alltid kanske 15/20min kondition och 1h eller 2h styrka. Har du något bra råd? :D Tack för bästa bloggen!! /Jessica

SVAR: Hej Jessica! Tack så mycket för din kommentar och roligt att höra att du dansar och tränar så mycket 🙂

Just nu använder jag mig av proteinpulvret 100% WHEY Gold Standard i smaken Cookies and Cream som är ett vassleprotein som tas upp mycket lätt av kroppen.

Brukar också använda mig av 3 Phase Protein som innehåller 3 olika proteiner, ägg, vassle och kasein. Man får en bra mättnadskänsla och ett mycket långsamt och stabilt men ändå fullständigt upptag av detta proteintillskott!

Eftersom det är smak på båda dessa två innehåller de såklart lite sötningsmedel. Vill du ha utan tillsatser tycker jag du ska gå till en butik som säljer kosttillskott och fråga efter ett protein utan smak!

Lycka till med allt tjejen!

Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • åh tack!! :D:D

  Jessica 2011-05-05 22:51:22 http://ohsweetmother.spotlife.se
  Svara
 • Jag använder också golden standard nu, samma smak! Den är mycket godare och lättare att dricka än Twinlabs som jag testade innan. Jag undrar, vet du något om kreatin? Har du testat det eller har du någon allmän åsikt om det? Jag skulle vilja ha något att ta innan träning för att orka mer.

  Kram!

  Ida

  Ida L 2011-05-04 21:20:13
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Ja den är till och med jätte god med vatten 🙂 Kreatin tycker jag inte du ska testa! Det brukar de muskliga killarna på gymmet ta för att öka i muskelmassa snabbt! Man kan inte ta det mer än någon månad i sträck så jag tycker det är som fejk muskler, nästan doping! Det finns annars massa pre-workout man kan ta som man blir helt speedad av. Jag har aldrig testat och kan inte tänka mig att det är särskilt bra för kroppen heller! Jag skulle rekommendera kaffe en halvtimme innan träning, det blir man pigg och glad av och gör så man orkar mer 🙂

   Ida Warg 2011-05-05 19:50:59
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt