Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

BEACH 2011 – TIPS 14

PROTEINPULVER.

Det vara lite krångligt att få med sig protein i väskan om man vill få i sig det snabbt och enkelt! Kolhydrater som tex. en frukt är lätt att få med sig men protein som en tonfiskburk, kvarg eller kyckling är inte lika lätt att ta upp och äta! Därför tycker jag proteinpulver är perfekt som mellis. Bara att blanda ut med lite vatten och dricka så är det klart! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ida!! Kan inte du tipsa om något bra proteinpulver för mig och var det går att köpa? Vet inte vad som är bra och vad som bara är en massa tillsatser. Dansar och gymmar nästan lika mycket som du, ta minus någon dansklass om dagen ungefär. Sen dansar jag ju mer än jag gymmar men det blir ändå en del gym och då alltid kanske 15/20min kondition och 1h eller 2h styrka. Har du något bra råd? 😀 Tack för bästa bloggen!! /Jessica (hon från laising igen ;))

  Jessica 2011-05-03 12:51:44 http://ohsweetmother.spotlife.se
  Svara
 • Tack för att du redde ut det. 🙂 Ska beställa hem pulver idag redan tror jag. 🙂 Va tråkigt att du blivit sjuk en vecka som denna, krya på dig och keep up the good work, du inspirerar! /Emma

  Emma Eklund 2011-05-02 17:29:54
  Svara
 • När jag var i en hälsobutik och frågade om hur man ska använda proteinpulver fick jag höra att man inte ska dricka proteinpulver före träning, utan bara efter. Stämmer det här enligt dig? Jag har alltid tagit före träning 😮

  Ida L 2011-05-02 15:53:48
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Alltså det är ingen fara om man dricker det innnan träningen men man får inte ut så mycket av det! Innan träningen är det bättre att ladda upp med kolhydrater för att sedan direkt efter träningen få i sig protein och snabba kolhydrater. Själv brukar jag dricka proteinshake tillsammans med havregryn, rågflingor och mjölk till frukost när jag inte orkar laga gröt och ägg. 🙂 Men som sagt direkt efter träningen och innan man går och lägger sig är en proteinshake perfekt 🙂

   Ida Warg 2011-05-02 15:59:35
   Svara
 • Vad använder du för proteinpulver, Ida? Jag planerar att köpa (inte så tacksamt att äta ägg och tonfisk på bussen, ha ha) men vet inte vad jag ska välja. Finns så himla mycket att välja bland! Jag vill inte ha ett som de som bara styrketränar använder, jag vill inte ”bygga” muskler på så sätt. Jag vill bara få i mig proteiner! 🙂 Tränar 5 dar i veckan, ung. 2 h åt gången, både styrka och kondition (poledance, balett, modernt). Du fina, hjääälp. /Emma

  Emma Eklund 2011-05-02 12:08:31
  Svara
  • Svar på Emma Eklunds kommentar.

   hej Emma!
   Jag använder Whey 100 (Cookies and Cream) eller 3 Phase protein (Vanilj eller banan/choklad).

   Du bygger lika mycket muskler när du äter tonfisk och kyckling som när du äter proteinpulver. Att bygga bulliga muskler krävs tung styrke träning i flera år och väldigt speciell kost som man måste hålla stenkoll på så det är ingen fara 🙂 jag använder säkert samma protein som de som styrketränar massvis använder men som sagt de stora musklerna beror på hur man tränar så oroa dig inte för det 🙂 Tror du menar ett tillskott som heter creatin som vissa muskelbyggare använder sig av! Det är inte att rekommendera! 😀

   Lycka till tjejen! Kram Ida

   jag gillar

   Ida Warg 2011-05-02 15:49:43
   Svara
 • Det vill jag bara säga, att proteinpulver låter inte särskilt upplyftande, men en kyckling skulle jag inte ha några besvär med.

  Sverker 2011-05-02 08:45:56 http://sverkerbest.blogspot.com/
  Svara
  • Svar på Sverkers kommentar.

   Haha nej jag förstår det! Vet inte om det finns speciellt proteinpulver för hundar? Kyckling är godare men lite svårt att förvara i handväskan 😀

   Ida Warg 2011-05-02 09:27:11
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind