Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

1 MAJ

Idag har jag firat första maj med att jobba! Var jätte trevligt faktiskt! Egentligen skulle vi ha repat med Branded idag men efter många omständigheter så får vi vänta med det till veckan. Bra eftersom jag inte är helt kry än!

Nu står jag och mitt hjärta och lagar mat! Blir kyckling kryddad med massa vitlök och chili tillsammans med fullkornspasta och denna underbara sallad…

Vilo dag idag alltså! Resten av mitt första maj firande kommer bestå av mat, mys och vila! Precis vad min söndriga kropp behöver!

Hur ska/har ni firat första maj?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Okej tack så mycket! Idag skickade jag in ansökan till Göteborg 🙂 Pirrigt men roligt!

  Nej, det kommer jag inte. Kommer inte ha varken pengar, boende eller tid till det. Bor ju i Trollhättan (5 timmar från Stockholm) och det är jobbigt nog att få ihop det att åka upp på audition. Synd men jag ska ta så mycket klasser jag kan innan såklart! 🙂

  Julia 2011-05-06 00:16:46 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Spännande 🙂 Det kommer gå bra! Det är snart sökning i gbg va? Kommer ihåg att det var på våren 🙂 Nej jag förstår! Det är en bit! Kör hårt nu tjejen, jag håler tummarna 🙂

   Ida Warg 2011-05-06 08:23:29
   Svara
 • Jag har varken gått dansgymnasium eller förberedande linje. Ska jag skriva att jag gick Mediaprogrammet och hade musik som estetisk verksamhet då som jag gjorde? Jag har liksom tagit oerhört mycket kvällskurser varje dag istället för att kompensera att jag inte studerat dans på dagtid. Tack för dina svar, de har hjälpt!

  Ska jag skriva med att jag tagit klasser på Dansforum i Göteborg?

  Julia 2011-05-04 14:10:41 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Hej tjejen! Jag tycker du ska få det att låta som att du verkligen har haft regelbunden teknikträning precis som man har på utbildningar. Skriv hur många timmar du tränat i veckan mm. Ja skriv med allt! 🙂 Komnmer du även och tar de förberedande sommarkurserna innan audition?

   Ida Warg 2011-05-05 19:45:09
   Svara
 • Ida i need a little! help Sitter med ansökningsblanketterna till BA nu. Jag tänkte bara på hur man ska skriva .. ? Jag har inga sång/teater-erfarenheter, ska man lämna det fältet tomt då? Och när man ska skriva sin tidigare dansträning inom balett, modernt och jazz, hur ska man skriva då? Jag började liksom med ”Har tränat jazzdans i 7 år” …. och sen då? Ska man skriva vad man är bra på eller vad man vill förbättra?
  Sedan finns det ingen flik där jag kan skriva in att jag varit dansledare och har fått ett dansstipendie till exempel. Ska man skriva till det någonstans, typ under fliken ”Scenframträdande” eller så? Jag har ingen koll, har inte gjort sådant här förut och ansökan till BA i Göteborg ska in 9 maj! Hoppas du vill hjälpa mig! Kram

  Julia 2011-05-01 20:24:15 http://www.juliadance.blogg.se
  Svara
  • Svar på Julias kommentar.

   Jag har mailat dig alla svar på face book! Har du inte fått det? 🙂 kram ida

   Ida Warg 2011-05-02 09:28:28
   Svara
   • Svar på Ida Wargs kommentar.

    Nej jag har inte fått något svar :S Testa att skicka igen, annars kan du skicka det här 🙂 Kram

    Julia 2011-05-02 14:09:47 http://www.juliadance.blogg.se
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

     Hej Julia!
     Självklart kan jag hjälpa dig! Det viktiga är att du berättar om din träning. Berätta om du gått någon förberedande utbildning eller dansgymnasium och hur många gånger om dagen/veckan du tränat dansstilen och för vilka lärare. Väldigt viktigt att de ser att du haft regelbunden teknikträning! Tycker också att du ska berätta att du brukar åka till sthlm så ofta du kan och träna (för de lärare du nu brukar träna för, Jennie W?).

     Att du varit danslärare och så kommer de inte bry sig om. Det viktiga är hur mycket och hur regelbundet du tränat teknik och för vilka lärare 🙂

     Under scenframträdande så berättar du om du gjort några gigs eller hur van du är att stå på scenen tex 🙂

     Lycka till!

     Kram Ida

     Ida Warg 2011-05-02 15:39:40
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind