Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ONYTTIGHETER

Svar på kommentar…

Detta har ingenting med inlägget att göra. Jag vet att du alltid äter en massa nyttig mat osv, aldrig godis. Men jag undrar.. När åt du typ Mc Donalds, chips, godis senast? Alltså riktigt onyttig fet mat? Alltid undrat hihi, puss!

SVAR: Hej! Haha ja du på Mc Donalds har jag inte käkat på 10 år minst! Det är inte för att jag vill vara nyttig utan för att jag tycker att maten där är riktigt skabbig och äcklig! Fy får rysningar av bara tanken och av den vidriga doften! Haha som ni hör så är jag inget stort fan av Mc Donalds alls och jag har faktiskt aldrig gillat maten där!

Chips har jag ingen aning om när jag käkade senast, var väldigt många år sedan! Har aldrig riktigt gillat chips heller faktiskt! När jag var liten berättade en fröken för mig att chips var så hårdsmält att det låg kvar i magen i 4 dagar och ruttnade! Efter det så kunde jag inte äta chips för jag tänkte på det och fick ont i magen 😀 Haha!

Har inte köpt godis själv på några år men tror jag smakat någon godis någon gång. Förra året i slutet av maj på våran dansavslutning käkade jag en lakris! Det var typ 40 grader i våran loge och jag höll på att svimma för jag hade saltbrist efter att ha svettats så mycket och den lilla lakrisen gjorde susen 😀 Å jo just det, efter studioföreställningen för 2 veckor sedan fick vi en inslagen liten lyx chokladbit av Micke för vi var med i hans nummer, den tog jag en tugga på! Det var gott men jag föredrar mycket hellre en portion mat 😀 Jag är helt enkelt en mattjej!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind