Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

NEW SHOES

Åh äntligen är det fredagkväll och ledig är jag ända tills imorgon då det är dags för föreställningar på skolan!

Idag har dagen sett ut så här…

-BALETT. Haha KAOS! Jag var skit pigg och på bra humör men min kropp ville bara sätta sig ute i solen och fika eller något! Dansa ville den inte i alla fall! Jag försökte men var väldigt okoncentrerad! Kändes inte som jag var ensam om det heller 😀

– INSTUDERING. Tränade och finslipade det moderna stycket idag! Det är mycket material och mycket som inte sitter ännu! Hur ska detta gå?

– LJUSREP. Imorgon är det studioföreställningr på skolan då elever på utbildningen gjort egna stycket som ska visas upp. Jag är med i ett numer som Micke i min klass koreograferat! Idag var det stageing och ljusrep som gällde!

Hade på mig mina nya fina dansklackar som jag köpte för halva mitt CSN igår på en riktig ballroomaffär :S Billiga var de inte men det får de väl vara värda när de är handgjorda och bra kvalite och dessutom är det ett måste för alla showgirls att äga ett par riktigt bra klackar man kan dansa i!

Hihi gammal disco brud som jag är valde jag ju självklart klackarna med swarovskikristaller på 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Åh, är själv på jakt efter dansklackar i stockholm, men har så smala fötter. Du skulle inte kunna tipsa om denna eller någon annan affär med ett bra utbud?
  Tack för en blogg full av dansglädje!

  Nicole 2011-04-16 21:20:19
  Svara
  • Svar på Nicoles kommentar.

   ja det är svårt det där! Jag köpte mina klackar på en pytteliten affär å fridhemsplan. Om man kommer från St:Eriksplan så ligger den på vänster sida kanske 50 m från bron. Vet inte vad affären heter och den är jätte svår att se men den ligger i alla fall där! De säljer riktiga International dance shoes 🙂 Jag är helnöjd 🙂

   Ida Warg 2011-04-18 10:14:46
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind