Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MATMONSTER

Jag har ju berättat att jag älskar mat och att jag äter sjukt mycket! När jag säger det tror folk att jag skämtar, vilket de som står mig nära vet att jag inte gör! 😀

Igår till exempel så käkade jag och min pojkvän detta tillsammans till middag: 4 kycklingfiléer, 1 Halloumiost, 1/2 paket fullkornspasta, 1 annans och hur mycket sallad som helst! SJUKT mycket mat! 😀 Gott var det i alla fall!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Hej Ida!
  Mycket mat men du förbränner väl som en häst 🙂 Vältränad o grymt snygg e vad du är!!
  Har en liten fråga ang min ljumske som jag har haft ont i nu i typ två v. Fick det efter att jag sprungit på löpbandet vilket jag gör ngr ggr i v. Har varit o röntgat och det är inget brutet lr så utan de läkaren på vårdcentralen säger stt det är ngn muskelinflammation/sträckning. Fått värktabletter o smörjer in med zonkräm. Men det vill fan inte ge med sig! Blir knäpp e ju så träningsugen nu!! Har bara varit ute o gått för man måste ju röra på sig så att blodcirkulationen kommer igång o påskyndar läkningen! Saknar min träning o löpning jättemycket.. Är två veckor lång tid för en muskelinflam/sträckning du som har erfarenhet? Har du ngr tips på vad jag kan göra för att bli av med skiten 🙁 ?

  Stoor kram till dig

  carro 2011-04-07 22:29:25
  Svara
  • Svar på carros kommentar.

   Hej Carro! Tack så mycket 🙂 Ja jag behöver en hel del mat 🙂 hihi! Åh vad tråkigt att höra! Låter som en muskelbristning/ sträckning! Jag har det i höger hamstring och har haft det i 1,5 år nu så 2 veckor är inte lång tid! Tyvärr är vila det enda som hjälper! Att promenera är nog ingen fara men springa skulle jag vara väldigt försiktig med om jag var du eftersom det kan göra det värre! jag rekommenderar att du går och söker hjälp hos en sjukgymnast eller naprapat så kan de tala om för dig hur stor sträckningen är och hur länge du måste vila! Sedan kommer du säkert få rehabövningar som du kan göra 🙂 Lycka till! Kram ida

   Ida Warg 2011-04-07 22:50:05
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt