Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSA ÄTA SOVA

God morgon! Mitt liv just nu är just nu dansa, dansa, dansa äta, dansa sova! Inte så mycket annat som hinns med! Men det är ju som sagt slutspurten på min utbildning så det är bara att gasa på 🙂

Igår i skolan hade vi audition inför Studioföreställningarna då jag är med i ett nummer Micke i min klass koreograferat! Det gick bra för oss 🙂

Här är en bild från precis innan vi skulle göra audition….

Älskar mitt fina plåster på tån som håller ihop min stukade tå 😀

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Hej Ida!
    Tack för en awesome blogg! 🙂 Jag har en fråga: Varje gång jag stretchar för att bli vigare så blir jag jättestel i flera dagar framåt.. Är det för att jag stretchar för hårt, att jag är för kall när jag gör det eller nåt annat? Tacksam för tips i alla fall:)
    Kram
    ELin

    Elin 2011-04-06 18:26:44 http://elolinone.blogg.se
    Svara
    • Svar på Elins kommentar.

      Hej Elin!
      Mmm jag vet vad du menar! Se till att du slappnar av när du stretchar, andas in i musklerna och ta det jätte lugnt och försiktigt när du tar dig ur stretchen! Jag gillar inte att stretcha när jag är för varm men inte heller för kall! Att värma upp lite lätt i några minuter innan man börjar stretcha är bäst! Se sedan också till att stretcha rumpan, höftböjarna, baksidorna och insidorna ordentligt innan du ger dig på de riktigt hårda stretcharna som splitt och spagat! Lycka till Kram Ida

      Ida Warg 2011-04-07 17:41:43
      Svara
  • FIERCE IDA 😀

    Jag tänkte fråga om du kunde berätta om dina första dagar/veckor på Balettakademien för 3 år sedan? Var det väldigt omständigt och ovant? Och jag kan bara föreställa mig den sjuka träningsvärken efter första veckan! Eller?;) skulle vara kul att veta hur det var, om många var nervösa eller om ni kom in i det ganska fort? Kram på dig!

    Julia 2011-04-06 13:09:54 http://www.juliadance.blogg.se
    Svara
    • Svar på Julias kommentar.

      Hihi tack 🙂 Jag ska försöka svara på din kommentar i ett inlägg för det är flera som frågat ungefär samma 🙂 Kram på dig

      Ida Warg 2011-04-07 17:43:41
      Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Foodjunkie
Home
Andrea Brodin
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind