Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PRIORITERAT

God Morgon finingar!

Idag har jag gjort något som vi på våran skola kallar för PRIORITERAT! Med det betyder att jag känt efter hur min kropp mår och kommit fram till att den hellre behöver vila än att gå upp klockan 07.00 och gå på Arbetslivsorientering!

Så jag har alltså tagit sovmorgon idag och sovit till 09.30! PRECIS VAD JAG BEHÖVDE efter denna tuffa helg! Nu sitter jag och äter frukost i lugn och ro och jag ska snart göra mig en hemmagjord Latte och bara fortsätta ta det lugnt innan jag drar iväg till skolan igen! 🙂

EN PRIORITERAD IDA…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Ida Warg
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind