Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Nu är jag mer lev än dödande höll jag på att skriva och det skrev jag också 😀 hahaa ni förstår mitt läget va?

Denna veckan har inte varit nådig i skolan och denna veckan kommer aldrig ta slut då vi har rep i skolan imorgon mellan 11-16 och sedan på söndag mellan 11-20 innan en ny skolvecka drar igång på måndag! SJUKT TUNGT! När ska man hinna återhämta sig tro?

– KLASSFÖRSTÅNDARMÖTE. Pratade med rektor Jan imorse. Vet inte vad vi kom fram till, det enda jag kommer ihåg är att han sa att det är 8 veckor kvar i skolan innan vi blir proffs! Känns underbart! 🙂

– BALETT. Det gjorde ont men det var sjukt roligt och svettigt! Även om min kropp inte var på topp så känner jag ända att jag börjar hitta det 🙂 Det kommer det kommer! 🙂

– INSTUDERING. KÖTT! Idag var det hårt arbete som gällde med koreografen Peter från Art of Spectra! Jobbade hela 3,5 timme igenom. Allt är väldigt fysiskt och tungt och lite kampsportsinspirerat, men väldigt roligt! Kroppen är inte riktigt van med alla dessa nya rörelser och lyft så kroppen tar stryk! Jag är ännu mer blå och gul och känner just nu för att amputera bort mitt högra ben och vänstra arm! Haha de gör mer ont än nytta just nu 😀 Mycket roligt var det i alla fall och jag kommer bli stark som en oxe!

Vi gör delar av Peters föreställning som går i Göteborg nu. Så här ser en av hans assistent Ullrica ut i föreställningen…

Som ni ser behövs det endel muskler för att klara av denna koreografi! Förhoppningsvis kommer jag också ha de där armarna i slutet av denna termin 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt