Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

WHAT A DAY! Min dåliga bloggning idag beror på att mitt internet har strejkat under dagen 🙁 Men väldigt roligt att så många anmält sig till min fina tävling!

– TRÄNINGSLÄRA. Idag fick två frivilliga i klassen göra ett konditionstest då man cyklade i en speciell takt på ett utvalt motstånd och tog pulsen efter varje 30 sek tills man hamnade på en platå ”steady state” där pulsen ungefär stannade på samma nivå! Självklart var jag en av de frivilliga 😀 haha! Testet gick bra och min puls la sig på ca 129. Efter det kollade man i en tabell efter vikt och puls och fick ut ett värde! Mitt värde var 160, tydligen var bra. De som springer maraton bör ligga runt 170 och elitidrottare runt 160. GÖTT! Trodde faktiskt jag skulle hamna på sämre!

– MODERNT. Köttade på i vanlig ordning 🙂 Fick dansa den bra koreografin vi lärt oss denna veckan. Dansar till denna vackra låt…

[youtube id=”R_jSSVJwGek”]

– INSTUDERING. Hade koreografen Peter Svensson för första gången idag. Jätte kul var det! Det är modern partnering. Vi är alltid 2 och 2 som dansar och det är väldigt fysiskt med massa lyft! Wihoo! TUNGT! Har redan massa blåmärken över mina armar då Susanna svingat omkring mig i armen! Kommer bli snyggt!

– MENTORMÖTE. Efter skolan träffade jag min mentor och hade ett väldigt trevligt och inspirerande möte! 🙂

Har varit en väldigt fysiskt krävande dag så nu ska jag äta mat och försöka att röra mig så lite som möjligt resten av kvällen…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Petra Tungården
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt