Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TIPS PÅ SNYGGARE OCH STARKARE FÖTTER?

Det här kanske låter löjligt för er ”ickedansande” människor där ute, men att ha snygga fötter/vrister är superviktigt för en dansare! Tyvärr så är inte alla födda med en hög vrist och det kan man inte göra något åt men man kan absolut jobba med det man har…

När jag började på Balettakademien så var mina fötter KAOS! haha inte så konstigt eftersom jag inte tränat så mycket teknik! Jag vill inte påstå att jag har supersnygga fötter nu heller men jag kan säga att de blivit sjukt mycket bättre!

Hemligheten bakom detta är 2 st saker…

1. Styrketräning.

2. Foot Savers.

Har kört endel styrka med terraband (point, flex, point, flex) och sedan har jag kört denna fantastiska övning…

[videofyme id=”179896″ width=”480″ height=”360″]

Sedan har jag stått på mina Foot Savers som masserar ut och mjukar upp hela foten och gör den mer flexibel. Rekommenderar verkligen dessa små blåa ”halvklot”! De har gjort underverk med mina fossingar 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • Haha, vilka bra tips! 😀

  Pia 2011-03-31 10:13:38
  Svara
 • Hehe, brukar köra den övningen för mig själv när vi har idrott i skolan, endel klagar på balettfötter osv, haha! Eftersom jag har dansat tycker jag det är kul att man kommer ihåg alla övningar, och vad som är bra för träning osv.. 🙂
  Förresten, kan inte du lägga in lite videos när du kör olika dansstilar, typ Jazz, Disco, Show, osv..? Skulle vara så himla kul, eftersom att jag vet hur sjukt grym du är!
  Kram!

  kristin 2011-03-30 17:03:56 http://.
  Svara
  • Svar på kristins kommentar.

   Haha kan tänka mig att ”ickedansande” människor tycker det är lite underligt med dessa fotövningar 😀 Tack så mycket 🙂 Jo jag ska försöka göra det! Tyvärr så får jag inte lägga ut koreografier vi gör i skolan eftersom det är lärarna som äger dem och jag har inte så mycket annan tid att koreografera eget men ska se vad jag kan hitta på 🙂 Kram Ida

   Ida Warg 2011-03-30 21:12:33
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt