Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MINGEL

Idag mina vänner kära vänner ska jag möta upp Sibel och åka hem till Dominika Peczynski på ett litet event. Vi ska mysa, få hudkonsultation och produkter! Ska bli jätte trevligt! Berättar självklart mer om det senare idag!


För min del är denna dagen en vilodag! Enda formen av träning blir den soliga promenaden bort till Stureplan som jag snart ska göra! Fantastiskt väder vi har nu för tiden! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Tänkte bara berätta för alla som inte vet, att på bilden ovan ser vi två av Sveriges vackraste Kvinnor!

  cammie 2011-09-20 16:26:55 http://Pinkshoe.blogg.se
  Svara
 • hej ida!
  älskar din blogg och den ger mig pepp och inspiration dagligen!
  jag är en 15 årig, passionerad dansare. jag började dansa seriöst för två år sedan och i nuläget dansar jag 20 gånger i veckan, och varje klass är en timme och 30 min. jag dansar mest balett och modernt men även lite street och modern jazz.
  nu är det såhär att jag hoppas i framtiden på att komma in på ex balettakademien eller något liknande, och min första fråga är att jag undrar om jag borde dansa mer för att nå de kraven de ställer på ex balettakademien i teknik och så? för jag försöler verkligen dansa så mycket jag bara kan! jag dansar VARENDA dag och minst tre timmar per dag, sedan kompletterar jag detta med styrketräning och konditionsträning lite då och då. så, min andra fråga: borde jag dricka proteinpulver?
  tacksam för svar!
  denise

  DENISE 2011-03-26 20:23:08
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind