Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Å så var denna skolveckan redan slut! Shohoo vad det går 🙂

– SOVMORGON. Hade egentligen sovmorgon imorse men jag vaknade vid 07.00 med mitt hjärta och var i skolan i vanlig tid. Använde tiden till att värma upp, stretcha ut kroppen och rulla ut mina muskler med min underbara boll <3

– BALETT. Härlig och svettig balettklass! Vi snurrade massor och jag får till mina pirouetter bara jag tänker PILATESBOLL! Haha förstår ni? Något att fundera på va!

– INSTUDERING. Hade Isac och Johanna från Cullberg idag och övade på båda koreogarfierna av Johan Inger som vi ska göra på Dansens Hus på våran avslutningsföreställning i maj. Båda styckena är så himla fysiskt krävande. Hostar typ blod efter att ha gjort dem! I och för sig kan det bero på att jag fortfarande är sjuk och tät i alla luftvägar! Haha, men kul är det i alla fall och vi utnyttjar verkligen varenda minut av de 3,5 timmen vi har! HARD WORK minsann!

Nu är min kropp blå, gul, öm, tung och alldeles redo att ta helgen, MEN ska tillbaka till skolan och repa om 1 timme! Haha ingen ro att få!

Ska bara slänga i mig min goda tonfisksallad gjord på 1 stor burk tonfisk, quinoa, avocado, fetaost, paprika, salladsärtor, rödkål, gurka och vinäger som dressing. Bra, gott och nyttigt, kan det bli bättre?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej ida! älskar din blogg, och du är verkligen grym på att dansa och ge tips och råd till alla! Jag är 15 år och har precis slutat träna innebandy i division 2 pga mitt knä. Men till mitt problem.. Jag kan inte sluta äta godis och chips osv på vardagar! inte för jag går upp i vikt men man får sån ångest efteråt eftersom det är på vardagar man käkar. Och jag tränar bara 3-4 i veckan nu, men ändå! Och om någon har t ex kakor kan jag ta flera styckna även fast jag lovar mig själv att inte ta! snälla hjälp mig! kram julia

    Julia 2011-03-25 21:37:37 http://haringen
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Petra Tungården
Hälsa
Sassa Asli
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind