Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

SVAR PÅ KOMMENTAR

Tänkte svara på en kommentar jag fick på inlägget om Gainomax Recovery:

ett tips är att läsa detta;
http://axon.blogg.se/2010/june/gainomax-nej-tack.html

det är Martin Löwfren, utbildad och duktigt kille som inte har förståelse för hur folk kan hälla i sig den skiten. Inte jag heller alltså, den innehåller 40g socker, burk coca cola innehåller 10 gram mindre socker än en Gainomax recovery trots att de är lika stora.. & som vi vet har vi inte överdriven nytta av de där sockret :) Ha en fin dag!

SVAR: Gainomax innehåller absolut massa snabba kolhydrater/socker och ska inte drickas som vanligt mellanmål! Som jag skriver så behövs bara ett återhämtningsmål (snabba kolhydrater + protein) om man ska prestera på topp dagen efter i träningssammanhang! Det skriver även Martin:

”Ett bra exempel på en tävling där däremot kolhydsdricka (till exempel Gainomax recovery) är ett måste är cykeltävlingen tour de france. Där kommer den aktiva cyklisten att snabbt efter loppet (och även under) behöva fylla på sina glykogendepår för att hinna lagra in glykogen till nästa dag då deras benmuskulatur ska användas igen. Som ni säkert vet kan inte glykogen i till exempel armar, rygg användas av benmuskulaturen när den tömt sina egna depåer. Jävligt korkat löst av kroppen men så är det.”

För någon som bara tränar 3 gånger i veckan eller vill gå ner i vikt är alltså inte Gainomax att rekommendera! Själv tycker jag den passar mig bra vissa tunga dagar i skolan eftersom vi i stort sätt tränar samma muskler varje dag! Men oftast äter jag rent proteinpulver och frukt som återhämtning/mellis och använder mig bara av Gainomax om jag av någon anledning har glömt! 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Sassa Asli
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt