Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

DET SKA BLI SÅ SKÖNT ATT DUSCHA NU!

PUH vilken dag! Har varit svettig rakt igenom hela! 😀 Härligt!

– COACHNING. Idag fick vi göra ett personlighetstest. Jag är en genomförare.

Karaktär för en genomförare är: Beslutsam, Målmedveten, Resultatinriktad, Kraftfull och driftig.

En genomförare är bra på: Verkställa, Uträtta, Driva på, Realisera och få saker att hända.

En genomförares negativa drag är: Otålig, Självupptagen, Auktoritär, Rastlös och Statusinriktad.

Tycker testet stämmer ganska bra in på mig. Efter det fick vi även skriva ner 1 sak som vi uppskattar hos var och en av våra klasskamrater dansmässigt och sedan berätta det för dem inför hela klassen. Mycket roligt!

– MODERNT. Hej å hå kötta på! Haha behöver jag säga mera! Svetten rann! Så här svettig och go såg jag ut efter klassen…

–  INSTUDERING. Efter att ha käkat keso och banan + 1 valnötsfralla med creamcheese och kalkon så var det dags för instudering i 3,5 timme. Idag hade vi endast 5 minuters rast på hela tiden och shit vad vi dansade! Så himla tungt, jobbigt och konditionskrävande men så himla roligt! Mina ben är helt slut! När jag skulle gå upp i trappan till min lägenhet så fick jag ta pauser på grund av kramp och mjölksyra! 😀 Kommer vara så sjukt vältränad efter denna terminen 🙂

Här kommer lite fler svettiga och härliga bilder från skolan idag! Hade på mig mitt fina ”Idapannband” så folk håller ordning på vad jag heter! Mitt namn är så långt så det är svårt att komma ihåg ibland…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Sassa Asli
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind