Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

ANTINGEN ELLER?

Många i min omgivning tycker att jag är lite töntig med det här med att jag inte äter några sötsaker alls, medan många inte kan förstå hur detta kan gå till? För mig är det enkelt! Jag bestämde mig en dag för att sluta och så gjorde jag det! Varför krångla till det? Har inte käka någon ”godsak” på över 3 år nu! Inga problem alls!

För mig finns det 2 val! Antingen äter jag och då kommer jag äta varje dag, eller så äter jag inte alls och då är det inget godis som gäller! Som med allt annat för mig så finns det inget mitt i mellan! Ska det va så ska det, annars vill jag inte ha det!

Vad tycker ni? Tror ni man kan äta ”lagom” mycket godis?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ett litet tips om du inte redan visste om de så är de jättegott om man har lite övermogna bananer att skiva dom och frysa in och sen ta fram och mixa dom 🙂 Blir som glass!

  Anja 2011-03-22 18:29:16 http://anjablom.devote.se
  Svara
 • Haha, vad rolig du är!
  Men ja, så är det nog för mig också. Även om det där med att inte äta alls….kanske inte skulle funka för mig! Haha.
  Kanske borde…

  Emelie 2011-03-21 19:09:52 http://inspiredme.blogg.se
  Svara
 • SV: men eller hur 😀 ska bli mycket bättre på att ta/publicera bilder!! hihi

  & som svar på din fråga här i inlägget så tror jag nog att vissa människor kan äta lagom med godis/sötsaker men inte många.. jag själv är en sån som antingen måste ha förbud elelr så äter jag liiite för mycket sånt där ;O samtidigt mår jag inte riktigt bra av att ha förbud heller – av någon konstig anledning. jag tror att det är väldigt invdividuellt vad som funkar för var & en.. men beundrar dig som kör så stenhårt på ditt sätt, verkar så skönt att inte känna detdär suget och framförallt slippa blodsockerdipparna!! PUSS på dig

  vicky kusin 2011-03-21 18:49:31 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
  • Svar på vicky kusins kommentar.

   Ja jag tror att man måste se till att få i sig tillräckligt med mat bara för att det ska funka utan sötsaker och det är jag väldigt bra på 😀 Haha! Att få i mig mycket mat alltså! 😀 Men alla är ju olika och du äter och tränar så bra så du kan ju absolut unna dig om du vill 🙂

   Haha ja du att vara tidsoptimist ligger nog i släkten 😀 Jag är precis lika dan! Spelar ingen roll om jag går upp 4 timmar innan jag börjar eller 30 min, blir lika stressigt i alla fall! Konstigt det där 😀

   Puss på dig kusinen! <3

   Ida Warg 2011-03-21 20:17:44
   Svara
 • Tycker du det är okej att äta nötter med typ torkade bär? Vad tycker du om nötter förresten? Eller torkad frukt? 😀
  Har du ngt tips vad man kan äta istället? Eller skippar du bara att äta ngt gott till en bra film t.ex? 😀

  johanna 2011-03-21 17:37:43
  Svara
 • Hur gör du om du ska fira en kompis hemma eller någonting då? Tjejkväll, bio? När alla äter onyttigt..?

  Johanna 2011-03-21 16:44:01
  Svara
 • hej! läser här dagligen, du är en stor förebild! Men måste hålla med dig & jag tycker folk bryr sig alldeles för mycket om hur andra väljer att leva. Jag äter inte heller godis för det tillför inte min kropp något bra alls. Riktig vällagad mat, frukt, träning, kärlek & livsglädje står på min meny, hur kan folk tycka det är konstigt? De klagas men oftast av avundsjuka. De tycker att man inte njuter av livet för man inte äter/dricker pizza, alkohol eller sega råttor, vad är det om egentligen? Att ta hand om kropp & själ är en livsstil som håller & ger mest energi till vardagen, träning & utstrålning ju. Puss på dig & fortsätt sprida din underbara energi till oss andra!

  Lizette 2011-03-21 16:12:01
  Svara
  • Svar på Lizettes kommentar.

   Tack för din fina kommentar och härligt att höra någon som förstår! 🙂 Det är som du säger en livsstil och det är tråkigt att så många inte förstår det utan bara tycker man är konstig! haha de vet bara inte vad riktig livsnjutning är för något 😉 Kram på dig!

   Ida Warg 2011-03-21 20:23:00
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind