Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

DANSVIDEOS PÅ WARGEN

Hej Ida! Tänke börja med att säga vilken bra och underhållande blogg du har :) Sen vill jag bara säga att du är så himla cool och inspirerande! Du är lite som en förebild för mig och varje gång jag går in och läser din blogg blir jag så peppad och glad :) ) Älskar också dina tränings och kosttips! Skulle vara superkul om du la ut en video från när du dansar, kramkram!


SVAR: Hej Pia! Vad glad jag blev av din kommentar, den värmde verkligen! Ja jag vill lägga ut videos på när jag dansar men har tyvärr inte så många! Får ju inte lägga ut videos från klasser om inte läraren gör det själv och har aldrig en mamma eller pappa som är med och filmar när jag uppträder längre! Men jag ska bli bättre på det när jag går ur skolan och gör egna projekt!

Kommer i alla fall lägga upp alla videos som finns ute just nu och placera dem i kategorin ”WARGEN DANSAR”!

Börjar med en film från en afroworkshop vi hade precis innan jul i skolan. Haha gör lite fel och så men det är i alla fall lite dansglädje…

[videofyme id=”140629″ width=”480″ height=”360″]

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Ida Warg
  Mode
  Petra Tungården
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Paulina Forsberg
  Home
  34 kvadrat
  Home
  Andrea Brodin
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Mathilda Weihager
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Mode
  Emma Danielsson
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind