Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

MORGONSTUND

God Morgon sötnosar!

Har sovit 8 sköna timmar och vaknade pigg som en mört klockan 07.33. Nu sitter jag och dricker min frukost i sängen med morgonrock och kollar på film! Mysigaste morgonen på länge!

Min frukost består av banan/choklad protein, havregryn, rågflingor och minimjölk. Vad äter ni till frukost?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Hej vill bara tipsa om en sjukt snygg dans kolla in den på you tube den är av Tricia Miranda och heter pon de floor dance,kolla in den!Tack för en sjukt bra dans blogg läser den varje dag kram!!!:D

  Louise 2011-03-19 13:48:23
  Svara
 • Ps. Måste bara säga att det är galet peppande och läsa din blogg. Även om jag aldrig skulle klara mig utan mitt älskade socker så är de häftigt att läsa om människor som har valt de hälsosamma livet framför mitt onyttiga. Även det är så galet snyggt med vältränade tjejer så får jag nog försöka nöja mig med mitt lilla extra hull, haha. Men du är galet snygg ska du veta och snyggare blir du ju mer du tränar och äter! 🙂 Så med de orden tackar jag för mig, haha.

  camilla 2011-03-19 10:57:01 http://camillasskor.tumblr.com
  Svara
  • Svar på camillas kommentar.

   Hahaha tack så mycket vännen! Vad roligt att höra! Ska absolut säga till när vi har föreställning! Vart är det du bor nu? Vi ska ut på turne runt om i landet i början av maj 🙂 Vet inte hur mycket jag kommer vara med i föreställningen pga. av min skada ännu tyvärr men endel nummer kommer jag absolut vara med i 🙂 Å förresten du är skitsnygg du med! Supercool stil! 😉 Kram på dig!

   Ida Warg 2011-03-19 13:51:28
   Svara
 • Jag tror allt att de är ingefäran som har börjar hjälpa :)Haha. kan i alla fall hoppas det! Skönt med lördag morgon.

  Med mig är det bara bra. Har tenta om precis en vecka så börjar bli lite stressad men de ska nog lösa sig. Igår såg jag Black Swan och insåg att jag måste se dig dansa någongång. Hade varit galet kul att se speciellt efter dessa 3 åren som du kämpat så hårt! 🙂 Du får säga till någon gång när ni har föreställning så får jag besöka stockholm och se!

  Hoppas du är frisk och kry så du får kämpa på den sista tiden!

  KRAM

  camilla 2011-03-19 10:53:34 http://camillasskor.tumblr.com
  Svara
 • jag äter nästan alltid havre&råg gröt med physalisfrön & jordgubbar. & så kaffe/ citronvatten såklart!

  Lizette 2011-03-19 10:00:29
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Elin Johansson
Home
34 kvadrat
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt