Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

PROBLEM MED BENHINNORNA

hej ida! jag dansar disco några gånger i veckan och tävlar också. har börjat få ont i mitt vänstra smalben i landningar efter hopp och ibland när jag belastar det. min tränare sa att det kan vara för att jag inte böjer på benen efter hopp och sånt tillräckligt mycket. men jag undrar vad du tror orsaken är och om du har några bra tips på hur man kan strecha ut just den delen eller så att man får bort det. (du vet när man trycker på ett blåmärke så att det gör ont? så känns det hela tiden. men jag har inga blåmärken).

skulle vara JÄTTEGLAD om jag fick svar! kram på dig :D ps. jag älskar diin nya header.


SVAR: Hej! Tack så mycket 🙂 AJAJ det här låter precis som överansträngda benhinnor! Hade själv problem med det när jag tävlade disco! Vad har du för skor när du tränar? Viktigt att man tränar i bra skor med stötdämpning! Sedan kan det också vara så att du landar fel i hoppen. Att göra plié (böja knäna) i landningar kan absolut hjälpa! Men köp först och främst ett par bra skor du kan träna i, även om det kan kännas klumpigt att träna hopp i! Sedan finns det en kräm som heter Hot & Cold som man kan köpa hos sjukgymnaster/naprapater som är bra att ta på! Har det gått så långt att du fått en benhinneinflammation så är det vila som hjälper! Hade jag varit du hade jag sökt hjälp hos en sjukgymnast först och kollat hur allvarligt det är! Lycka till tjejen! Kram Ida

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Snygg din blogg blivit! Detta ät lätt den bästa bloggen ever!

    Rosa Carlstedt 2011-03-14 16:06:23
    Svara
  • Din blogg är verkligen den bästa av dem alla! Älskar din nya design också! Grymt!!!!

    Fanny 2011-03-14 14:12:21
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Ida Warg
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Paulina Forsberg
Home
34 kvadrat
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Emma Danielsson
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind