Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Har varit en kort men mycket effektiv dag i skolan!

– FYS. Hej och hå vilken rivstart det blev på denna dag! Löpning varvat med stationsstyrka! PUH! Blev riktigt svettigt!

– MODERNT. Pain. Haha herregud vilken smärta det var att göra sjupa plieer, svingar och lyfta benen idag! Det känns att man lever om jag säger så 😀 Kul var det i alla fall! Detta är så bra träning för mig! Man kan säga att de moderna klasserna är en 1 timmes och 45 minuters lång styrke- och kontrollträning i form av dans. Sjukt bra! Mina lår kommer vara biffiga när jag går ut från denna skolan vill jag lova! 😀

Var helt lediga idag efter lunch så därför gick jag och några fina klasskompisar en promenad i vårsolen och sedan tog vi en födelsedagsfika 🙂 MYS!


Här kommer en härlig bild på Benedicte och födelsedagsbarnet Sanna… 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • But wanna input on few general things, The website pattern is perfect, the subject matter is rattling good. ”All movements go too far.” by Bertrand Russell.

    seo new york 2012-02-20 19:32:42 http://www.themediacartel.com
    Svara
  • hehe bra där tjejen, 🙂 jag ska på intervju på måndag för ett jobb jag sökt, har stora chanser till jobbet ÄNTLIGEN börjar det öppna upp sig men jag förstår nu min heliga resa i all denna väntan för jag har fått helig tid att träna och läka min kropp så att jag orkar jobba igen. så tillåt dig själv till läkning ge din kropp den gåvan för du är värd det 🙂 ”petar lite på dig” hehe 😉

    Linnea 2011-03-08 17:40:42
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind