Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

TRÄNINGSDAGBOK

Första hela skoldagen på länge! Känns bra!

– DANSKUNSKAP. Pratade om en modernteknik som heter Laban. Så där intressant måste jag säga, men vi fick se en ascool film!

– BALETT. Kroppen kändes som en kokt- och okoktspagetti på samma gång 😀 Haha hade 0 kontroll och höfterna var helt stängda och stela! Så är det alltid första klassen efter lov och bättre blir det inte av att dansa i en sal med minusgrader!

– MODERNT. Nu kändes kroppen bättre och skönare! Hade första moderna klassen idag. Denna sista perioden har vi fått välja inriktning, antingen modernt eller jazz. När jag började utbildningen och under större delen av min utbildning har jag varit en ”jazz/show/commercial” människa och har inte varit något större fan av modern dans, men under 3:an har jag kommit på att jag älskar modernt! Absolut inte all modern dans, men jag är helt kär i riktigt stor och fysisk modern dans! Jag hade egentligen valt jazz som inriktning men pga. att jag har min skada i hamstring, och jazz är tuffare för den, så fick jag lov att byta! Är så glad för det 🙂 Den moderna läraren vi har nu undervisar på ett sätt som jag verkligen behöver, TEKNIK och DOWN TO THE FLOOR! Känner att detta är riktigt riktigt bra för mig!

För er som inte har en aning om vad jag pratar om kan kolla in denna filmen på Batsheva Dance Company! Ungefär denna slags modernastil vi tränar nu 🙂

– TEATER. Ska börja öva på varsina monologer. Idag fick alla samma monolog vi fick träna på på olika känslor. Sedan fick vi en och en spela upp den i valfria känslor 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Haha varför dansar ni i en sal i minusgrader? Är det meningen eller är det bara nåt som inte funkar? 😛

  Paula 2011-03-07 19:54:20 http://livehealthier.blogg.se
  Svara
  • Svar på Paulas kommentar.

   Hahahaa det är en bra fråga! Det är något konstigt med luftkonditioneringen i den salen som inte går att fixa tydligen så det är alltid svinkallt just där! Jätte jobbigt och faktiskt farligt då man skadar sig lättare när det är kallt 🙁

   idawarg 2011-03-07 20:04:18
   Svara
 • halloj tjejen, fick svar på min egen fråga om laktosfri kvarg hehe

  http://www.valio.se/valio/smpage.fwx?page=24&location=73&familyid=43

  Linnea 2011-03-07 19:25:28
  Svara
 • Super med träningsdagbok, kör jag också med 🙂

  vet du om det finns det laktosfri kvarg ?

  Jag har upptäckt att jag är lite laktos känslig och detta hindrar mig från kvarg morr, jag skulle kört ett gympass i dag men blev tvungen att ställa in pga detta 🙁 ska köra i morgon i stället, Jag gjorde 9 timmar styrkepass på tillfälliga jobbet i går, klarade av ett jobb som jag aldrig gjort förut och det gick riktigt bra hehe. så i dag blev det vila för min del :-).

  Linnea 2011-03-07 19:13:05
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Ja träningsdagbok är en bra grej 🙂 Ja men precis jag brukar alltid köpa laktosfri keso/kvarg till skolan eftersom jag också är lite känslig och vill inte dansa balett med ballongmage 😀 Haha! Men Valio har grymma produkter!

   Ojoj 9 timmar? Shit hur orkade du det? Bra jobbat!

   idawarg 2011-03-07 20:03:16
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    tack 🙂 Jag jobbade i garderoben på en mässa och det är tunga jackor + väskor och annat är glad att jag styrketränar på gymmet , att jobba i garderob är tungt jobb jag jobbar tors, fre också bra OB på helgerna hehe men det är bara ett tillfälligt jobb inte något en längre tid.

    Linnea 2011-03-07 20:33:02
    Svara
    • Svar på Linneas kommentar.

     Okej men vad roligt att du fått ett jobb och att du kan träna samtidigt 😀 Perfekt ju! Hihi…

     idawarg 2011-03-08 07:16:13
     Svara
     • Svar på idawargs kommentar.

      ja hihi, ska till gymmet i dag, jag varierar mellan gymmen för att annars blir jag uttråkad och då slutar jag att träna…ska först inhandla laktosfria grejer tror att en av nycklarna finns där för att få bort det sista runt magen 🙂 + träning förstås.

      Linnea 2011-03-08 07:21:08
      Svara
      • Svar på Linneas kommentar.

       Ja men det gör du rätt i! Kör du bara på satsgym då eller? Ok det kanske funkar! Många som är känsliga mot laktos faktiskt!

       idawarg 2011-03-08 17:27:11
       Svara
 • Hej Ida, började läsa din blogg för ett tag sen för att jag gillar din energi. Jag dansar inte med tränar en del och det är kul att få lite inspiration från nån som är så aktiv som du. Men jag har en fråga: hur lyckas du vara så positiv och glad hela riden? Jag menar med din skada tex, har lyckas du vara så positiv trots motsättningar? Det är verkligen inspirerande men jag kan tänka mig att det inte alltid är så kul, hur gör du för att ”tänka” rätt?
  Tack för superblogg!!

  Amelie 2011-03-07 18:47:41
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt