Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

WARGENS PROTEINMUFFINS

Sitter i mitt kök med min kusin och äter mina nybakade proteinmuffins med lättkeso och skinka. Hur gott och nyttigt som helst till kaffet!

WARGENS PROTEINMUFFINS

2 dl sojamjöl
2 ägg
1 dl solrösfrön/pumpakärnor/hackade nötter
1 dl krossade linfrön
1 dl frysta blåbär
1 msk bikarbonat
1 msk kanel
ev 1 msk honung

200 grader i 20 min

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Hej Ida!
  Jag har följt din blogg nu ett tag, kollat dina träningsupplägg, sätt vad du äter osv.
  Jag beundrar dig fruktansvärt mycket. Du är verkligen en positiv driv kraft! Jag ser upp till människor som du. Behövs fler Ida Warg i världen 😉

  Iallafall. Nu är det så att jag inte är så jätte gammal. Och jag har inte riktigt tiden att gå på gym. Fast dock så går jag liksom på Friskis & Svettis pass och dansar några gånger i veckan. Äter inte godis, chips eller andra onyttigheter (så gott det går alltså). Och jag är inte nöjd med min kropp. Tycker absolut att jag har för många kilon och jag vill bli smalare/snyggare. Vill bygga muskler. Jag undrar om det finns sätt man kan träna på hemma? Som liksom ger snabbt och ihållande resultat? Hoppas verkligen på ett bra svar. Och lite motivation skulle jag behöva.. Vill vara snygg till beachen 2011. Inte behöva gå med armarna runt magen för att jag skäms. Slippa badshorts för att jag inte trivs med låren. Det är verkligen jobbigt.

  Tack på förhand!

  Malin 2011-03-06 00:10:10
  Svara
 • […] mig på kaffe & supergoda proteinmuffins, kolla in receptet här på hennes blogg —>http://www.werun.se/blogg/idawarg/?p=2458! Supergott att äta som bröd med keso & ev. även skinka på (det hade vi, mums!) – […]

  Mellis & kvällis! « Victoria's Wellness 2011-03-05 20:23:18 http://victoriaswellness.shapemeup.se/2011/03/05/mellis-kvallis/
  Svara
 • De ser ju goda ut får du gärna bjuda på när vi ses 😉 hihi… i morgon ska jag köra 9 timmar styrketräning på tillfälliga jobbet whoa

  Linnea 2011-03-05 18:36:45
  Svara
 • absolut måste ha varit en dårlig skinkbit bara 😉

  linus warg 2011-03-05 18:19:58
  Svara
 • Mums

  linus warg 2011-03-05 17:45:20
  Svara
 • Hej Ida..
  Håller på med GI mat själv,och har igentligen väldigt dålig koll på vad man ska äta mm för att gå ner i vikt o hålla vikten vad som é bra för kroppen o inte..
  Protein har jag förstått att kroppen behöver,det ska vara kroppens batteri typ,eller har jag fattat fel?
  Jag äter GI utan pasta o potatis o sånt just nu för att komma till den viklt jag vill ha,sen ska jag ju pö om pö lägga in sånt,men bara till den del att jag ser att kroppen INTE går upp i vikt..
  Men protein,kan man äta det hur mkt som helst utan att man går upp i vikt?
  Dessa bullar lär för jävla gött att ha hemma..=)
  // Marie

  marie kylén 2011-03-05 17:21:29 http://babymyz.blogspot.com
  Svara
  • Svar på marie kyléns kommentar.

   Hej Marie!
   Jag är ingen utbildad kostrådgivare men jag vet mycket och det som har funkat bäst på mig är att ta bort så mycket kolhydrater man kan och lägga till mer protein. Kolhydraterna funkar som kroppens bränsle och man klarar sig inte helt utan så se alltid till att när du äter kolhydrater att det är bra kolhydrater (långsamma). Snabba kolhydrater som vitt bröd, pasta, ris mm.= socker! Så se upp för dem! Ät hellre många men små¨mål så du håller uppe förbränningen! Se alltid till att äta frukost! Starka kryddor som kanel, chili, cayenne och ingefära höjer fettförbränningen! Tips från mig: Raska promenader på minst 40min är mycket bra för fettförbränningen! (speciellt innan frukost!) Lycka till 🙂

   idawarg 2011-03-05 17:34:16
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Mathilda Weihager
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Hälsa
Josefines Yoga
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Petra Tungården
Hälsa
Ida Warg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt