Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KISSIE & PAOW SNACKAR SKIT

Fick en kommentar igår som jag känner att jag har en skyldighet att svara på:

hej hej! har du hört att det talas om WERUN? det varnas att man inte ska samarbeta med dem! vad säger du om det med tanke på att du samarbetar med dem!? om du inte hört snacket om det så kan du läsa om det i vilken ”kändisblogg” som helst (dessie, paow, kissie)

SVAR: Ja jag har hört att det snackas skit om WeRun. Eller rättare sagt, det är bara Paow och Kissie som snackar massa skit om WeRun! Väldigt tråkigt att höra och jag förtsår inte varför tex söta lilla Paow gör det?! Kissie gör det eftersom hon inte längre samarbetar med dem och för att hon inte tillhör och har heller aldrig tillhört ”WeRun-familjen”! De kommer helt enkelt inte överens!

I Dessies och Amirs eller vilka andra ”kändisbloggar” du nu läst står det bara bra saker! Jag har aldrig haft några problem med mina managers och de sköter sig alltid mycket professionellt och jag samarbetar mer än gärna med dem!

WeRun samarbetar nu även med nyhetssajten Nyheter 24 och sitter på samma kontor! Är mycket häftiga planer på G som kommer bli grymt!


Snart kommer sajten ut och vi kommer göra precis det, ÄGA!Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
 • Bondläpp! Eller så kanske du ska lyssna på tjejer som kan den här branchen bättre än dig!
  Men du är ju inte direkt känd för att vara den vassaste kniven i lådan..
  Good luck med din strävan efter C kändisskap!
  Patetiskt hela det din omgivning, skrattar åt er!

  Anna 2011-03-03 15:54:32
  Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Haha är det Kissies eller Paows största fan som talat? Jag menar inget illa mot varken kissie eller paow, har träffat dem båda och de är jätte gulliga tjejer! Jag är heller inte ute efter att starta något bloggkrig utan ville försvarar bara det företag som jag samarbetar med och som dessa 2 tjejer smustskastat på sina bloggar! Jag vet mer än du tror om den här branchen och den är precis lika ful som tex. dans/artistbranchen som jag jobbat i i många år! Det finns många hala och fula fiskar som man kommer och kanske redan samarbetar med, men så är det och det gäller att sköta det rätt!

   haha tack så mycket! Jag kämpar som ett djur här varje dag efter min dröm om att bli c-kändis 😀 Förstod heller inte riktigt den sista meningen, kan smarta du ta den igen och skriva den grammatiskt rätt så att dumma jag förstår!? 😀

   idawarg 2011-03-03 18:14:13
   Svara
  • Svar på Annas kommentar.

   Om du nu tycker Ida är så patetisk.. Varför läser du hennes blogg och bryr dig om att kommentera?

   Julia 2011-03-03 16:23:49
   Svara
 • Snackar man skit om andra tyder det på dålig självkänsla och det hindrar ens väg i livet, men det är deras resa att lära sig och ingen annans 😉

  Linnea 2011-03-03 15:49:58
  Svara
 • jag förstår inte hur folk kan bara hitta på sådana saker!!
  när jag läste det som paow skrev så va de första jag tänkte – men ida skulle aldrig samarbeta med sådana människor! hon är smartare än så! därför kan det inte stämma!
  jag förstår mig inte på människor som måste prata så mycket skit!

  sandra axelsson 2011-03-03 14:01:31 http://sandraaxelssson.blogspot.com/
  Svara
 • Vem tror på paow och kissies skitsnack anyway? De e inte direkt kända för sin trovärdighet utan mest sina skandaler..

  Petronella Ståhlberg 2011-03-03 10:44:14
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Tess Montgomery
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Home
Andrea Brodin
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Home
34 kvadrat
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Fannie Redman
Man
Niklas Berglind