Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HÄLSODAG

Kunde den här dagen bli bättre? Efter att ha sovit nästan 9 härliga timmar inatt vaknade jag och min finaste upp 8.30, pigga som mörtar och tog en solig promenad runt djurgården! Vi satte oss sedan på Hotel Diplomat och käkade en gigantisk frukostbuffe och tog det sedan lugnt i någon timme innan vi gick och gymmade på ett gym i närheten!

Efter det dansade jag balett! <3

Sedan fick jag se min nya bloggdesign som kommer bli så FEEEET! WeRun är bäst! Längtar tills den kommer upp!

Nu är jag och min underbara pojkvän på spa över kvällen! Har blivit bjuden på behandling och nu tar vi det bara lugnt och skönt i pool och bastu!  ♥ Jag har tur jag som har världens finaste Alexander!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

  senaste från Hälsa

  Ida Wargs webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Mode
  Mathilda Weihager
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  Linn Herbertsson
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Home
  Andrea Brodin
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Ida Warg
  Home
  34 kvadrat
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Hälsa
  Sassa Asli
  Mode
  Paulina Forsberg
  Hälsa
  Fannie Redman
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Josefin Dahlberg
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sandra Beijer
  Man
  Niklas Berglind
  Marie Serneholt