Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

HELLRE FÖR MYCKET ÄN FÖR LITE

Just nu sitter jag och smaskar i mig min så kallade ”för” middag! Haha det är 1 laxfile med 1 portion fullkornspasta, avocado och sallad. En liten förrätt till middagen som komma skall! Jag kör på att, hellre äta för mycket än för lite!

Haha, nej men faktiskt så har jag lärt mig av mina misstag. Har under flera år tränat och tränat utan att bli starkare, kanske till och med blivit svagare och bara spinkigare! Nu det senaste halvåret har jag varit mycket noga med att alltid se till att få i mig mat och vila/sova ordentligt (så gott som det går)!

Under min rehabsperiod som jag haft nu i några veckor har jag ”biffat” till mig rejält och det tror jag beror väldigt mycket på att jag varit mycket noga med att vila! Har haft 1-2 vilodagar i veckan och inte kört på med 6,5 timmes träning/dag som jag annars tränar när jag går i skolan normalt och denna vila har gett mycket bra resultat på min träning!

Haha med ”biffat” till menar jag inte att jag blivit tjock utan att jag ser att jag fått muskler på min kropp! Har aldrig innan haft så här stora lår och rumpa som jag har nu! Min kropp har fått en helt ny form och jag gillar det mycket bättre än gamla ”SpinkisIda”! 😀

Good for me 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
 • ja men precis, jag sa faktiskt det till farmor förut också & hon sa att vi får bestämma – hon kan & vill vilken dag som helst.. Men onsdag/torsdag kväll skulle passa mig bäst 🙂 Så hoppas du också kan nån av de dagarna då! Hihi, PUSS <3

  PS. håller med, hellre för mycket än för lite 😉 så ska det låta från en äkta warg hehe ;D

  vicky kusin 2011-02-25 21:07:15 http://victoriaswellness.shapemeup.se
  Svara
 • Japp bra där, 🙂 har mailat svar, ska inte avslöja för mycket hehe

  Linnea 2011-02-25 18:46:04
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt