Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FREDAGSGYM

Har hängt på World Class Vasastan i flera timmar nu! Har kört kondition, styrka och stretch och sedan tagit en lång skön bastu! 🙂 Underbart!

Nu står jag och gör mig fin! Ska träffa min Pärla ikväll 🙂

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Okej, tack för alla svar! Det behövs verkligen ibland!
  bästa bloggen! 😉

  A M M E 2011-02-27 18:11:00
  Svara
 • Hur hittar du din motivation till att träna?
  Jag vill börja träna mer för att få upp kondition och styrka eftersom att båda behövs när man dansar. Men varje gång jag ska träna så tänker jag ofta att det gör jag imorgon istället och så blir det aldrig av. Vill träna men hittar inte riktigt motivationen.
  Tips?
  🙂

  A M M E 2011-02-26 09:51:43
  Svara
  • Svar på A M M Es kommentar.

   Hej Amanda!
   Jag tror att det alltid är lite jobbigt innan man kommer igång! Vad är ditt mål med träningen? Kunna göra det där coola hoppet? Kunna snurra 3 varav? Magrutor? Bli bästa och starkaste dansaren? Tänk på ditt mål och ta reda på vad det är för övningar du behöver göra för att komma dit så ska du se att motivationen kommer! 🙂

   idawarg 2011-02-26 21:48:33
   Svara
 • Magrutor! Jag har också lite, men inte alls så mycket, hihi!
  Jag e-mailade min mentor på dansstudion och hon tyckte att mitt mail var uppfriskande, och att jag skulle prata med henne efter nästa klass. Jag har möjlighet att få lite extra hjälp av henne nu! Jag är så lättad! Hon sa även att jag inte ska oroa mig över min ålder, den första som faktiskt sagt det till mig så lättsamt. Jag mår så bra!
  Det är huvudsakligen du som har gett mig modet att satsa på riktigt! Du är bäst, och du har världens bästa namn! ;D

  Ida L 2011-02-25 18:30:37
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Hihi ja jag jobbar på rutorna och de börjar komma 🙂 Åh vad kul och vad bra att du har en danslärare som kan hjälpa dig! Vart är det du går och dansar? tar du balett? Nej oroa dig inte över åldern! Jag var som sgt 20 när jag började med teknikdans och jag är inte äldst i min klass! Förra året var det en tjej som var 28år som gick ut så hon måste ha varit 24/25 när hon började på balettakademien 🙂 Det är aldrig försent! Hihi tack ska du ha, ja vi har världens bästa namn! 🙂

   idawarg 2011-02-25 19:15:33
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    Har skrivit under ditt inlägg ”ny favorit på gymmet” alla klasser jag tar just nu. Dansade balett ända sen jag var liten, men eftersom jag inte dansade något annat och hade ett barns omdöme och slutade. Förstod inte mitt misstag fören nu, och är därför lite extra arg på mig själv. Men jag har fortfarande hopp! Jag blir mer motiverad hela tiden faktiskt. 🙂

    Ida L 2011-02-26 00:07:48
    Svara
    • Svar på Ida Ls kommentar.

     Jätte bra! Du tränar på bra! Balett är jätte viktigt och man när man är liten så förstår man inte riktigt innebörden av träningen men man får ändå med sig endel grunder som man har användning för så var inte arg 🙂 Men träna på och ta alla klasser på allvar så ska du se att det kommer gå bra! Fråga dina danslärare mycket också om vad du behöver träna på och om de kan hjälpa dig med övningar mm. 🙂

     idawarg 2011-02-26 21:45:33
     Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind