Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

KÄRLEK ♥

Vill bara tacka för alla fina kommentarer jag får av er läsare! Jag blir jätte glad och smickrad och era fina ord får mig att vilja fortsätta blogga!

Sänder massa kärlek och värme till er

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • det bästa är ju att du faktiskt svarar på kommenterar och ger tips t.ex. för oss andra hamstring skadade 😛 det gör det roligare att kommentera!

  maddie 2011-02-24 12:22:45
  Svara
 • Jag såg dig idag! Hann inte gå fram och prata vilket är jättesynd men bara att se dig på riktigt gav mig mer motivation till att följa samma slags väg som du. Jag såg också när din klass hade modern dans idag. Er lärare var jättebra, och vad många språk hon kunde! Får mer och mer seriösa tankar över att börja på förberedande linjen i höst och oron över att lyckas komma in, hitta bostad och deltidsjobb blir större. Tack vare att jag var på Balettakademien idag så fick jag upp mer mod, och jag hoppas verkligen att jag lyckas! Mina mål den här våren som jag ska fokusera på är 1 – bli vigare, 2 – göra bättre piruetter, 3 – ta ut mina rörelser så mycket som möjligt när jag dansar. Som det är nu är jag mer känsla än teknik så jag får verkligen kämpa nu för att komma någonstans!

  Och nu förstår jag helt och håller varför du vill äta så pass nyttigt som du gör, när jag fick se er. Ni är alla så vältränade och jobbar så hårt. Och så är du så himla vacker! 😀

  STOR KRAM från lilla Ida 🙂

  Ida L 2011-02-22 16:04:41
  Svara
  • Svar på Ida Ls kommentar.

   Hej Ida! Å men vad kul! Synd att vi inte hann att hälsa, nästa gång du ser mig måste du komma fram och prata 🙂 Hahaha Charlotta(moderna läraren) är helt underbar, är så ledsen att jag missar hennes klasser nu när jag är skadad! De klasserna är de roligaste någonsin 🙂 Ja såklart du ska satsa och söka till förberedande! Du kommer lyckas tjejen! Det jobbigaste är ju boende, men det löser sig alltid tillslut! Lättast brukar vara att lägga ut en annons på blocket om att du söker lägenhet! Ja men känsla är det viktigaste, tekniken kan man jobba upp! Jag hade ingen teknik alls när jag började på min förberedande kurs! Hihi tack så mycket vad glad jag blir!
   Kramar, Ida

   idawarg 2011-02-22 20:32:59
   Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
Andrea Brodin
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Linn Herbertsson
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Mode
Pamela Bellafesta
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Susanne Barnekow
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind