Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

FÅ SNYGG RUMPA

En snygg och vältränad rumpa kan vara något av det snyggaste som finns. Själv har jag alltid tyckt att min rumpa varit för liten, men nu de senaste månaderna har den börjat växa efter all rehabträning.

Har fått många förfrågningar på vad det är för övningar jag gör och tänkte därför dela med mig av mina favoriter:

ÖVNING 1.

Stabiliserar upp hela benet och tränar baksidalår/rumpa.

ÖVNING 2.

Tränar baksida lår/rumpa.

ÖVNING 3.

Ha hälarna i istället för hela foten så tar det mer på hamstring/rumpa.

ÖVNING 4.

Rumplyften blir mycket effektivare om man lägger upp ena benet på en bänk. Se till att hålla magen ordentligt!

LYCKA TILL och kör hårt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Var på gymmet nu i kväll och jag gjorde 2 av övningarna (dippen på ett ben och bänken), en man och hans PT tittade på mig och diskuterade haha så man kanske inspirerade till nya övningar hehe. ska fortsätta med de andra senare 🙂 riktigt stolt över mig själv hade bokat bodypump och stressade som tusan kom till gymmet 15 min innan och kände nej vill inte stressa mer så jag bad dem boka av mig sen tränade jag egen träning med intervall på löpbandet + styrka + dina övningar och det kändes underbart att bara släppa stressen. underbart att bara vara och träningen blev bra ändå 🙂

  Linnea 2011-02-22 17:43:50
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Hihi vad duktig du är! Bra att du inte stressade, mycket skönare att träna i sin egen takt faktiskt! Finns inget bättre än att ta det lugnt och spendera flera timmar i lugn och ro på gymmet! 🙂

   idawarg 2011-02-22 20:24:57
   Svara
 • Tack för inspirationen 😉 ska prova detta hehe

  Linnea 2011-02-22 11:49:58
  Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Home
34 kvadrat
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Andrea Brodin
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Ida Warg
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Elin Johansson
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Fanny Ekstrand
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Josefines Yoga
Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind