Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina favoriter

SE ALLT

JAG LEVER

Hej alla fina bloggläsare!


Glömde min mobil hemma igårkväll och har varit ute på stan och kollat lägenheter under dagen så därför har jag inte kunnat blogga, men nu så…

Har varit den lugnaste och skönaste helgen på mycket länge! Känner mig helt utmattad! Har som sagt inte haft en ledig helg eller dag sedan jullovet så detta behövde jag verkligen! Ska vila och äta resten av denna dagen och imorgon kör vi på med mer träning igen. Kommer börja testa att vara med på en liten del av balettlektionen imorgon och sedan köra på med gym och rehabträningen som vanligt!

Är bara en vecka kvar i skolan innan det är sportlov och efter sportlovet kommer jag vara tvungen att köra fullt ös medvetslös. Det är liksom slutspurten på min utbildning som jag kämpat med i 3 år, eller 4 år eftersom jag även gick en halvtidsutbildning innan. Helt stört hur vad dessa åren gått undan!

Tänker sätta mig ner med en kopp kaffe och skriva ner min danshistoria eftersom jag fått många förfrågningar om detta och snart är det dags för alla blivande dansare att söka in till de olika dansutbildningar som börjar i höst…

Så länge kan ni kolla på denna fina vimmelbildmig, Alexander och Natasha från den mycket trevliga utekvällen igår…

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Tack för igår <3

  Natasha 2011-02-20 16:37:09 http://www.finest.se/LadyNatasha
  Svara
 • aha bra där tjejen, första mindfulness grejen avklarad check 🙂 de flesta hade fått panik och skulle hem å hämta nallen, att bara släppa och vara i nuet lyckades du med high five

  Linnea 2011-02-20 16:25:49
  Svara
  • Svar på Linneas kommentar.

   Yes jag kände också det! Nästan ett helt dygn utan mobilen och jag hade inte ens panik 😀 haha kanske glömde dem omedvetet med flit efter din utmaning igår 😀

   idawarg 2011-02-20 17:24:19
   Svara
   • Svar på idawargs kommentar.

    hehe jag är bra på att peta på folk så att de rensar ut inre saker som måste ut för att komma framåt en del av lagen om attraktion 😉 att rensa och läka ut gammalt är ett super recept för att komma framåt till det man vill ha, jag har rensat sen måndags och denna vecka har verkligen visat tecken på att de jag vill ha är på väg in med stormsteg hehe. Så det är bara för dig att fortsätta framåt 😉

    Linnea 2011-02-20 18:22:48
    Svara

senaste från Hälsa

Ida Wargs webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Emma Danielsson
Lifestyle
Tess Montgomery
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Home
Andrea Brodin
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Linn Herbertsson
Lifestyle
Susanne Barnekow
Hälsa
Sassa Asli
Hälsa
Ida Warg
Home
34 kvadrat
Hälsa
Foodjunkie
Mode
Pamela Bellafesta
Lifestyle
Elin Johansson
Mode
Petra Tungården
Mode
Mathilda Weihager
Mode
Fanny Ekstrand
Mode
Paulina Forsberg
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
Makeup by Lina
Lifestyle
Josefin Dahlberg
Lifestyle
Sandra Beijer
Man
Niklas Berglind
Marie Serneholt